Skip to main content

Plantevægge produceret 100% i Danmark
– vokser i hele verden

Hos Natural Greenwalls er vi specialister i at omdanne kedelige hvide vægge til luftforbedrende grønne plantehaver. Vores produkter er 100% produceret i Danmark, og det er en stor fordel, når vi sælger til hele verden.

kontor med plantevægge,

Hvad der startede med et lille grønt frø i Danmark, er nu blevet til et eventyr rundt i verden. Det danske plantevægsfirma Natural Greenwalls har på kort tid etableret sig som den foretrukne leverandør af plantevægge og plantesøjler i Danmark, fået vækst i Europa og blomstrer i Australien.

Natural Greenwalls er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at producere plantevægge, plantesøjler og mobile planteløsninger til virksomheder. Specielt indendørs hvor de mange planter er med til at rense luften, øge luftfugtigheden og forbedre akustikken, men også udendørs hvor de kan hjælpe med regnvand og skabe biodiversitet.

I dag har Natural Greenwalls plantevægge hos blandt andre Google, WSP, Salling, Mærsk og over 200 andre kunder i alle størrelser fra 2 til 250 kvm og fra 1 til 30 meter høje vægge fordelt i 15 lande. Med andre ord: Der er vækst i plantevæggene:

”Inden for de sidste par år er efterspørgslen på plantevægge generelt steget markant – og det er blevet et krav, at plantevæggene er bæredygtige og miljøvenlige. Vores system er dansk udviklet og produceret, lavet af genbrugsmaterialer i topkvalitet, og så er der evighedsgaranti på systemet, hvis kunden har en serviceaftale. Men generelt oplever vi, at når vi præsenterer vores plantevægge ude i verden, så er danske produkter meget velanset, og det baner hurtigt vejen for os i mange lande,” fortæller direktør i Natural Greenwalls, René Lund.

plast granulat,

Aage Vestergaard Larsen tryller skrot til slot

Den genbrugsplast, som Fimek tryller med, bliver produceret af Aage Vestergaard Larsen A/S.
De er Skandinaviens største leverandør af genbrugsplast og er eksperter på området. Aage Vestergaard Larsen er en 100% dansk ejet familievirksomhed, og har mange års erfaring med at genanvende plast.
De er desuden certificeret i ISO 14001 Miljøledelse, ISO 9001 Kvalitetsledelse, ISO 50001 Energiledelse.

Besøg dem her

Fimek er eksperter i genbrugsplast

Hos Fimek ApS på Midtfyn arbejder Jack Eckhoff med sine cirka 8 kollegaer. De er efter vores mening Danmarks bedste til at håndtere det genbrugsplast, der bliver brugt til vores plantevægssystem. Jack er vores kontaktperson og kender vores produkt ud og ind, og er enormt dygtig til sit arbejde og meget kvalitetsbevidst.

Diplom fra Aage Vestergaard Larsen

Besøg dem her
Potte til plantevægssystem,
Skinne til plantevægssystem,

Produktionen kører på skinner hos PRIMO Danmark

Skinnerne i vores plantevægssystem bliver produceret hos PRIMO Danmark. Primo er Danmarks førende leverandør og udvikler af løsninger i ekstruderet plast, og de er eksperter i det, de gør, og har gjort det i mere end 60 år.

Besøg dem her

Video omkring produktionen af vores plantevægssystem

Vissenbjerg Maskinværksted

Hos Vissenbjerg Maskinværksted får vi produceret vores rammer til plantevæggene samt de mobile plantevægge.
De er et moderne smede- og maskinværksted, som har det helt rigtige udstyr til at løse vores opgaver hurtigt, effektivt og milimeterpræcist.

Besøg dem her
Svejsning af rammer,
Filt til plantevægs potter,

Indsatte i Køge Arrest hjælper til

Virksomheden er gået en ekstra meter for at få hele deres plantevægssystem produceret 100% i Danmark. Det indebærer blandt andet, at indsatte i Køge Arrest sågar er med til at producere noget af systemet, fortæller René Lund:

”Vi har tænkt social ansvarlighed ind i produktionen for at kunne holde det 100% dansk produceret, men også fordi det bare giver god mening. Vi bruger filt i vores potter, som vi får klippet af en lokal svømmeklub, men også af indsatte i Køge Arrest. De er glade for at have noget at lave og tjene lidt penge, og vi er glade for deres arbejde,” fortæller René Lund

René Lund, Natural Greenwalls,

René Lund | CEO / Sales Manager

Ønsker du mere information omkring vores produkter, eller ønsker du en pris!
– så kontakt os gerne.

KONTAKT OS