Skip to main content

MOS CIRKLER

Med logo

- med eller uden ramme

Mos cirkler med og uden ramme

Mos cirkler er meget populære. De er en flot måde at få naturen med indenfor, samtidig med at de kan hænge stort set overalt. Vores mos cirkler er i højeste kvalitet, og fås både med og uden ramme.

Vi har lavet nogle meget flotte mosløsninger med mos cirkler, og det er noget, vi får stigende efterspørgsmål på. Vores mos cirkler fås både med og uden ramme, og vi kan også lave mos cirklerne med et logo eller citat indeni.

Mos cirklerne fås både med rensdyrmos, som er håndplukket i Skandinaviske skove, og pudemos som har en mere 3D effekt og er håndplukket i Nordeuropæiske skove. Vores rensdyrmos fås i 15 forskellige farver og er farvet med fødevarefarve.

Vi laver både store mos cirkler og små mos cirkler – med ramme og uden ramme. Vi laver dem i alle størrelser.

Mos cirkel, pudemos,
pudemos,

Mos cirkler uden ramme

Mos cirkler uden ramme laver vi typisk ved at lave kanten med mos i stedet. Det giver en helt særlig effekt, næsten 3D agtigt, og så kan du nyde moscirklen fra alle vinkler.

Disse fås i alle størrelse, hvor de mindste vi har lavet er Ø10 og de største er Ø220. Der er dog ingen øvre eller nedre grænse for, hvor store eller små vi kan lave dem.

G-Circles - Mos cirkler med ramme

Mos cirkler, pudemos,

Vores mos cirkler med ramme kalder vi ”G-Circles”. G-Circles er vores design serie, som er udviklet af den franske kunstner Alain Gilles. Rammerne fås i farverne cortenstål, guld, mat sort og mat hvid. De er udviklet i en ”slim”-udgave, som hænger tæt på væggen og i en standard udgave som er skubbet ud fra væggen, til ekstra gavn for akustikken takket være en korkplade på bagsiden.

G-Circles kan naturligvis hænge på vægge, men de kan også hænge ned fra loftet. Dette giver en unik fornemmelse over eksempelvis et mødebord eller i et lokale, hvor der er meget højt til loftet. G-Circles fås i størrelserne Ø70, Ø90 og Ø110.

Se eksempler herunder:

Mos giver bedre akustik

Vi har lavet test på vores mos, som beviser, at det er lydabsorberende og giver bedre akustik til rummet. Testen er lavet i samarbejde med et af de førende universiteter i Belgien og er foretaget i henhold til ISO 11654: 1997, som er en lydabsoberingskoefficientmåling i laboratorier. Vil du læse mere om akustikmålingerne på vores mosvæg, så kan du gøre det her: https://naturalgreenwalls.com/mosvaeg/

Håndplukket naturligt mos i højeste kvalitet

Vi bruger mos i højeste kvalitet, håndplukket i Skandinavien eller Nordeuropa, med lang levetid og kun behandlet med naturlige produkter, som også bliver brugt i fødevareproduktionen. Det sikrer, at vores mos er 100% bionedbrydeligt, allergivenligt og ikke giftigt.

Hvis du vil læse mere om miljøvenlig mos, så kan du gøre det her: https://naturalgreenwalls.com/miljoevenlig-mos/

Mos cirkler med logo

Vi kan lave mos cirkler med og uden logo.
Se eksempler med på løsninger herunder: 

Pris på mos cirkler

Mos cirkler kan på mange måder sammenlignes med et maleri eller kunstværk i samme størrelse. Prisen afhænger af, hvor dygtig kunstneren er, og hvordan kunsten ser ud. Vi bruger mos i bedste kvalitet, som er naturligt, miljøvenligt og håndplukket. Dermed har det også en lang levetid.

Hvis du ønsker en pris, så er du velkommen til at kontakte os i formularen herunder.