Skip to main content

Udendørs plantevæg

Optager CO2 og gavner biodiversiteten
Cradle to Cradle certificeret
Automatisk vanding

Udendørs grønne plantevægge

Med en udendørsplantevæg kan du gøre en stor forskel for miljøet. Vores udendørsplantevægge kan nemlig både optage CO2, rense luften, de gavner biodiversiteten og så kan de optage regnvand. Vores udendørsplantevægge er desuden Cradle-to-Cradle certificeret, hvilket betyder at alle materialer i plantevæggen er 100% genanvendelige eller miljøneutrale. Derudover er der mange andre fordele ved at vælge en plantevæg hos os – uanset om det er indenfor eller udenfor.

Planter i udendørs plantevæg,
Udendørs plantevæg, facader beklædt med planter,

Topkvalitet, lang garanti og automatisk vanding på udendørsplantevægge

Vores plantevægssystem til udendørs er naturligvis i samme høje kvalitet, som det vi bruger indendørs. Materialerne er gennemtestede, bæredygtige og sikrer optimal plantetrivsel. Fordi kvaliteten er i top, så tilbyder vi også lang garanti på materialerne i vores udendørsplantevægge. ”Flexipanels”, som er byggestenen i vores system, tilbyder vi 10 års garanti på. Aluminiumskanten 5 års garanti og det automatiske vandingssystem 2 års garanti. Men med en planteservice aftale sørger vi for vedligeholdelse, og vi tilbyder desuden evighedsgaranti på planterne.

Vandingssystemet er fuldautomatisk og kan styres gennem en app. Der er konstant overvågning på, som en ekstra sikkerhed til dig.

Vores udendørsplantevægge er desuden brandsikre, certificeret efter EN-13501-1. Vi tilbyder både B-s2-d0 og A2-s2-d0 klassifikationer, som gør at de lever op til strenge brandsikkerhedskrav og er velegnet til både hospitaler og højhuse.

Erfaring fra Danmark, Europa og resten af verden

I Natural Greenwalls har vi erfaring med salg af plantevægge i både Danmark, Europa og resten af verden. Vores udendørsplantevægge er ingen undtagelse. Derfor har vi også erfaring med de vejrforhold, der er i Danmark, og vi kan derfor rådgive dig til, hvordan du får en udendørsplantevæg, som er flot hele året og ikke kun om sommeren.

Bæredygtige udendørs plantevægge – fra vugge til grav

Ligesom materialerne i vores indendørs plantevægge, så er materialerne i vores udendørsplantevægge også genanvendte og bæredygtige. Vores udendørsplantevægge har sågar fået det internationalt anerkendt certifikat ”Cradle-to-Cradle”. ”Cradle-to-Cradle” betyder, at materialerne skal være fuldstændigt genanvendte, genanvendelige eller miljøneutrale.

Dermed er vores udendørsplantevægge også en hjælp til blandt andet at opnå DGNB-certificering på byggerier.

Tekniske data på udendørsplantevæg:

  • Op til cirka 90% dækket af planter fra dag 1
  • Planterne optager 2,3 kg/m² CO2 og producerer 1,7 kg/m² ilt om året.
  • Lydisolering på cirka 6db
  • Cirka 10 cm. tyk plantevægssystem eksklusive planter
  • Bagsiden består af en TPO-membran
  • Vejer cirka 40-45 kg/m2 når plantevæggen er våd
  • Underlagsmåtten er specialudviklet og komprimeret
  • Både Kapillær, UV-bestandig og stærk membran

Kontakt os gerne

Ønsker du mere information omkring vores udendørs plantevægge, eller ønsker du en pris på en udendørs plantevæg!
– så kontakt os gerne.

KONTAKT OS
plantevæg med blomster, land udendørs plantevæg,