Skip to main content

MOSVÆG

Naturlig støjreducering til kontoret
Moscirkler og moslogo

En mosvæg er et unikt “kunstværk”, som samtidig er 100% naturligt, ikke kræver vedligeholdelse og er støjreducerende. En mosvæg er en løsning for dig, hvis du tænker bæredygtigt og vil bringe naturen indenfor. Vi kan udforme netop det motiv, logo eller design du ønsker med tre forskellige mostyper i 17 forskellige farver.

Hvorfor vælge en mosvæg?

Den mos vi bruger til vores mosvægge er håndplukket i europæiske skove og dyrket på bæredygtig vis og med fuld respekt for naturen. Det betyder, at vores mosvægge er 100% naturlige og meget autentiske.

Når du vælger en mosvæg, får du ikke blot et smukt og unikt kunstværk, som er skræddersyet til dig, du får også et kunstværk som er både vand- og lydabsorberende. Falder luftfugtigheden i et rum til under 35-40%, så vil mossen hærde sig noget. Stiger luftfugtigheden igen, vil den finde tilbage til sin bløde og naturlige struktur. Dermed er den en god indikator på et sundt indeklima.

Derfor fungerer vores mosvægge godt i både små og store lokaler, hvor du med det samme vil kunne høre en forskel på støjniveauet. En mosvæg fra Natural Greenwalls kræver desuden ingen vedligeholdelse, vand, klipning eller sollys. Den er naturligvis heller ikke på nogen måde giftigt eller tiltrækker insekter.

Monteres overalt | Lydabsorberende | Ingen vedligeholdelse

Mosrammer, rammer med mos,

Fakta om vores mos

Vores mosprodukter er naturprodukter i topkvalitet, og derfor holder vores mos også længere end andre på markedet. Vi har certifikat på, at vores mosprodukter holder i minimum 5 år, og oftest længere end 10 år, så længe mosset er under følgende forhold: 

Ingen berøring ikon,

Ingen berøring

Undgå sollys ikon,

Ingen direkte sollys i længere tid

Ingen vand ikon,

Ingen vand

Kun indendørs ikon,

Kun indendørs

Luftfugtigheds ikon,

Luftfugtighed under 80%

støvaftørrings ikon,

Støv af regelmæssigt

Billeder af mosvægge med logo

Vi har ophængt mosvægge i hele landet, herunder kan du se et lille udpluk af mosvægge med logoer

Se og læs mere om mosvægge her

Hvad består en mosvæg af?

Vores mosvægge er fra det belgiske firma GreenMood, som har udviklet et revolutionerende koncept for mosvægge. En mosvæg består typisk af en af vores 3 forskellige typer mos eller vilde planter, som alle er håndplukket med respekt for naturen. Derudover producerer vi også gerne rammer til mosvæggene på forespørgsel, ligesom vi også hjælper med designforslag og mere til.

Læs mere om de tre typer mos herMosvægge holder på dine dygtige medarbejdere

De dygtigste medarbejdere vil udfordres. De vil inspireres. De vil værdsættes. Derfor er det svært for mange virksomheder at holde på deres dygtigste medarbejdere i længere tid, fordi hverdagen hurtig bliver ensformig, grå og kedelig. Heldigvis har mange virksomheder indset, at de med kreative, innovative og inspirerende arbejdsmiljøer kan gå lidt længere for deres medarbejdere. Her er en mosvæg fantastisk!


Kontakt os og hør mere - helt uforpligtende

Hvor sikker er en mosvæg?

Vi har sørget for at lave grundige test af alle vores mosvægge. Derfor er de testet efter det gældende europæiske klassifikationssystem: NEN 13501-1 B, som viser, at en mosvæg fra os ikke kan antændes.


En mosvæg hjælper på dårlig akustik

I samarbejde med Care-Cedia ved University of Liége I Belgien, har producenten bag vores mos, GreenMood, testet vores produkters ydeevne i forhold til lydabsorbering.

Lav lydreflektering er en nødvendighed i de fleste offentlige rum i dag, og det gælder især også på kontorer, hvor et roligt lokale kan være nøglen til koncentration og produktivitet. Derfor leverer vi komplette rapporter til de arkitekter, som vi samarbejder med, for at nå deres mål om lydabsorbering.

Testen blev foretaget i henhold til ISO 11654: 1997 (Lydabsoberingskoefficientmålinger i laboratorier) Du kan se, hvordan de performerede i galleriet herunder:

Akustikmåling pudemos

Akustikmåling rensdyrmos

Akustikmåling fladmos

Herunder kan du se flere mosvægge, som vi har sat op i samarbejde med vores samarbejdspartner på mosvægge og moscirkler Jydsk Planteservice.

Kontakt

Ønsker du mere information omkring vores mosvægge, eller ønsker du en pris på en mosvæg!
– så kontakt os gerne.

KONTAKT OS