Skip to main content

MOSVÆG

Naturlig støjreducering
Til private og erhverv

En mosvæg er et unikt og bæredygtigt “kunstværk”, som samtidig er 100% naturligt, ikke kræver vedligeholdelse og er støjreducerende. En mosvæg er en løsning for dig, hvis du tænker bæredygtigt og vil bringe naturen indenfor. Vi kan udforme netop det motiv, logo eller design du ønsker med fire forskellige mostyper i 17 forskellige farver.

Hvorfor vælge en mosvæg?

Den mos vi bruger til vores mosvægge er håndplukket i europæiske skove og dyrket på bæredygtig vis og med fuld respekt for naturen. Det betyder, at vores mosvægge er 100% naturlige og meget autentiske.

Når du vælger en mosvæg, får du ikke blot et smukt og unikt kunstværk, som er skræddersyet til dig, du får også et kunstværk som er både vand- og lydabsorberende. Falder luftfugtigheden i et rum til under 35-40%, så vil mossen hærde sig noget. Stiger luftfugtigheden igen, vil den finde tilbage til sin bløde og naturlige struktur. Dermed er den en god indikator på et sundt indeklima.

Derfor fungerer vores mosvægge godt i både små og store lokaler, hvor du med det samme vil kunne høre en forskel på støjniveauet. En mosvæg fra Natural Greenwalls kræver desuden ingen vedligeholdelse, vand, klipning eller sollys. Den er naturligvis heller ikke på nogen måde giftigt eller tiltrækker insekter.Monteres overalt | Lydabsorberende | Ingen vedligeholdelse

AUBO, Mosmaleri, AUBO Køkken & Bad, Mos, Mosvæg, mosbillede,

Hvor kan en mosvæg hænge?En mosvæg vejer ikke meget, og derfor kan den nemt monteres på stort set enhver overflade. Derfor har vi eksempelvis installeret mosvægge på lofter, hvilket også kan lade sig gøre, fordi mosvægge ikke kræver noget lys.

Derudover kan mosvægge også fungere som opdeling af eksempelvis kontormiljøer, ligesom de også kan bruges til at afskærme arbejdsstationer eller som dekoration bag en reception. Fordi de kan laves i 17 forskellige farver og i alle størrelser og former, er en mosvæg et meget fleksibelt og unikt kunstværk.Hvad består mosvægge af?

Vores mosvægge er fra det belgiske firma GreenMood, som har udviklet et revolutionerende koncept for mosvægge. En mosvæg består typisk af en af vores fire forskellige typer mos eller vilde planter, som alle er håndplukket med respekt for naturen. Derudover producerer vi også gerne rammer til mosvæggene på forespørgsel, ligesom vi også hjælper med designforslag og mere til.

De fire mostyper er:

Reindeer moss

 

 

 

Fås i 17 forskellige farver! En ekstremt blød og fleksibel mostype, som gør det nemt at skabe det design, du ønsker. Det vokser i nordeuropæiske skove, er håndplukket og tager hensyn til miljøet. Farven på mosset bliver fastlagt i dyrkningsperioden, og den mister ikke farven over tid.

Pudemos

 

 

 

Vi bruger normalt pudemos, hvis kunden ønsker struktur og en 3D-effekt til grønne vægge. Pudemos er dyrket bæredygtigt i franske skove, hvor det bliver håndplukket. Vi præserverer pudemos ved at bruge naturlig glycerin og fødevarefarver. Det kræver desuden ingen vedligeholdelse.

Provence Moss

 

 

 

Denne mostype fungerer bedst af alle mostyperne til lydabsorbering (CARE CEDIA). Det er håndplukket i fransk skove med syreholdig jord og har groet under de høje træers harpiks. Fås i farven grøn. Præservering foregår med naturlige og håndlavede produkter, der også bliver anvendt i fødevareindustrien.

Flat moss

 

 

 

Flat moss kan bruges som baggrund for en grønvæg, i en mosramme eller til dekorationsformål. Det er også håndplukket i franske skove og naturligvis i den bedste kvalitet, så det passer perfekt sammen med eksempelvis et arkitektonisk landskabsdesign.

Vilde planter

 

 

 

Disse vilde planter og blomster er fra sydamerikanske lande, og de er med til at give en autentisk følelse af en plantevæg. Det giver samtidig en flot, vild og eksotisk atmosfære på en helt unik måde, som er svær at få på andre måder. Kræver ingen vanding eller vedligeholdelse.

Mosvæg - video

Se den fantastisk flotte video af vores mosvægge – fra mosset bliver håndplukket i skoven til det færdige resultat på væggen. Vi bruger kun de bedste produkter – og det håber vi, at denne video beviser.
Mosvægge holder på dine dygtige medarbejdere

De dygtigste medarbejdere vil udfordres. De vil inspireres. De vil værdsættes. Derfor er det svært for mange virksomheder at holde på deres dygtigste medarbejdere i længere tid, fordi hverdagen hurtig bliver ensformig, grå og kedelig. Heldigvis har mange virksomheder indset, at de med kreative, innovative og inspirerende arbejdsmiljøer kan gå lidt længere for deres medarbejdere. Her er en mosvæg fantastisk!


Kontakt os og hør mere - helt uforpligtende

Hvor sikker er en mosvæg?

Vi har sørget for at lave grundige test af alle vores mosvægge. Derfor er de testet efter det gældende europæiske klassifikationssystem: NEN 13501-1 B, som viser, at en mosvæg fra os ikke kan antændes.


Lydabsorberende evner

I samarbejde med Care-Cedia ved University of Liége I Belgien, har producenten bag vores mos, GreenMood, testet vores produkters ydeevne i forhold til lydabsorbering.

Lav lydreflektering er en nødvendighed i de fleste offentlige rum i dag, og det gælder især også på kontorer, hvor et roligt lokale kan være nøglen til koncentration og produktivitet. Derfor leverer vi komplette rapporter til de arkitekter, som vi samarbejder med, for at nå deres mål om lydabsorbering.

Testen blev foretaget i henhold til ISO 11654: 1997 (Lydabsoberingskoefficientmålinger i laboratorier) Du kan se, hvordan de performerede i galleriet herunder:

Pudemos

Provence Moss

Rensdyrmos

Flat moss


Herunder kan du se nogle af de mosvægge, vi allerede har sat op. Hvis vi også skal hjælpe dig med en mosvæg, så tag endelig fat i os.
Vil du høre mere om en mosvæg? - Så kontakt os endelig!

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Dit telefonnr. (skal angives)

  Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)


  Pudemos i rammer, g-line,

  Sam Partner: Moscirkel giver friskhed til rummet

  | Mos, Nyheder | No Comments
  Sam Partner har fået en af vores nye moscirkler. Den er de meget glade for. "Det er en smuk dekorativ løsning"
  Center for Høretab, mosvæg

  Mosvæggen skaber ro og velvære

  | Mos, Nyheder | No Comments
  Center for Høretab ville have en løsning, som alle aldersgrupper synes var spændende, men mosvæggen har også en anden funktion:
  Pudemos, Trustzone logo,

  TRUSTZONE: Natur vs. teknologi

  | Mos, Nyheder | No Comments
  TRUSTZONE arbejder med IT-sikkerhed – men det er ikke kun den digitale verden, de passer på, det er også naturen. En del af strategien hos TRUSTZONE er at tænke bæredygtigt…