MOBIL PLANTEVÆG

Kræver ingen strøm, vandtilslutning eller afløb

En mobil plantevæg er en kreativ og fleksibel indretningsmulighed til at skabe hyggekroge, afskærme arbejdsstationer eller opdele kontoret. Med 42 planter på hver side får du også markant forbedret akustik og indeklima. Se flere billeder længere nede på siden

Hvorfor vælge en mobil plantevæg?

En mobil plantevæg er den rigtige løsning for dig, hvis du ønsker en planteløsning, der både sikrer forbedret akustik og indeklima, samtidig med at løsningen er fleksibel, dekorativ og brugervenlig.

Vores mobile plantevægge består af det samme patenterede og dansk udviklede plantevægssystem, som vores plantevægge og plantesøjler. Det betyder, at du får samme system, der er bæredygtigt, vandtæt, nemt at servicere og med minimalt vandforbrug.

Den mobile plantevæg har altid som udgangspunkt 42 planter på hver side, og den er derudover forsynet med integrerede hjul, så den er nem at flytte rundt. Det gør den nem, smart og praktisk!

Mobil plantevæg

Mål og dimensioner på en mobil plantevæg

 

Som udgangspunkt kommer vores mobile plantevægge med faste mål, men det er muligt at lave andet på bestilling. Som udgangspunkt inderholder en mobil plantevæg 42 planter på hver side. En mobil plantevæg fra Natural Greenwalls er altid forsynet med integrerede hjul, som gør den nem at flytte. Det gør vores mobile plantevægge flotte, smarte og meget praktiske.

 

mobil plantevæg mål, mobile plantevægge

Mobile plantevægge fra Natural Greenwalls er som standard hvid eller antrazit grå (RAL 7016) Det er dog muligt at få leveret rammerne i  alle RAL farver.

Den kræver desuden hverken strøm, vandtilslutning eller afløb.

Højde: 1590 mm

Bredde: 1150 mm

Dybde: 620 mm

Med skjulte/integrerede hjul

Billeder af mobile plantevæg

Vi har allerede været med til at lave hyggekroge, afskærme arbejdspladser og opdele kontorstationer flere steder i Danmark og Europa – herunder kan du se en række billeder af nogle af vores mobile plantevægge.

 

https:/www.youtube.com/watch?v=ucL01e-Adcw

Vil du vide mere om en mobil plantevæg?

Kontakt os gerne

Vi svarer hurtigst muligt!

Vi leverer både til private og erhverv. Hvis det er til erhverv, så anbefaler vi en serviceaftale gennem Jydsk Planteservice, som vi har et tæt samarbejde med. Med en service aftale får du 100% grogaranti på alle planter.

Vil du læse mere om systemet bag vores plantevægge? Så kan du læse mere her

Dit navn (skal angives)

Din E-Mail (skal angives)

Din besked

Projekter. Foto taget på gangareal i kontorbygning. Kig til stor væg med grønne planter og vinduesparti.

Danske plantevægge på vej til Australien

| Nyheder | No Comments
Det danske plantevægsfirma Natural Greenwalls har gennem de seneste år oplevet massiv vækst i det danske og europæiske marked, men nu blomstre de også op i Australien med deres danske…
Plantevægge til private, plantevæg, Troldtekt

Plantevægge til private: Sanne og Thomas fik naturen indenfor

| Nyheder | No Comments
Køkken-alrummet er husets kerne hjemme hos Sanne og Thomas Hansen, og derfor bliver der kælet ekstra for detaljerne. En otte kvadratmeter plantevæg er prikken over i’et – og den er…

Træningsdag for nye forhandlere fra hele Europa

| Nyheder | No Comments
Dublin, Berlin, Moskva, Oslo, Stuttgart, Wien, Zagreb, Freiburg, Trondheim, Salzburg, Lund og Grækenland, Italien, Schweiz – listen af lande er nu oppe på 14 og listen med byer meget højere.