MOBIL PLANTEVÆG

Kræver ingen strøm, vandtilslutning eller afløb

En mobil plantevæg er en kreativ og fleksibel indretningsmulighed til at skabe hyggekroge, afskærme arbejdsstationer eller opdele kontoret. Med 42 planter på hver side får du også markant forbedret akustik og indeklima. Se flere billeder længere nede på siden

Hvorfor vælge mobile plantevægge?

En mobil plantevæg er den rigtige løsning for dig, hvis du ønsker en planteløsning, der både sikrer forbedret akustik og indeklima, samtidig med at løsningen er fleksibel, dekorativ og brugervenlig.

Vores mobile plantevægge består af det samme patenterede og dansk udviklede plantevægssystem, som vores plantevægge og plantesøjler. Det betyder, at du får samme system, der er bæredygtigt, vandtæt, nemt at servicere og med minimalt vandforbrug.

Den mobile plantevæg har altid som udgangspunkt 42 planter på hver side, og den er derudover forsynet med integrerede hjul, så den er nem at flytte rundt. Det gør den nem, smart og praktisk!

Mobil plantevæg på kontor, Mobil rumdeler,

Mobil plantevæg mål og dimensioner

 

Som udgangspunkt kommer vores mobile plantevægge med faste mål, men det er muligt at lave andet på bestilling. Som udgangspunkt inderholder en mobil plantevæg 42 planter på hver side. En mobil plantevæg fra Natural Greenwalls er altid forsynet med integrerede hjul, som gør den nem at flytte. Det gør vores mobile plantevægge flotte, smarte og meget praktiske.

 

Mål mobilplantevæg, tegning mobil plantevæg,

Mobile plantevægge fra Natural Greenwalls er som standard hvid eller antrazit grå (RAL 7016) Det er dog muligt at få leveret rammerne i  alle RAL farver.

Den kræver desuden hverken strøm, vandtilslutning eller afløb.

Højde: 1590 mm

Bredde: 1150 mm

Dybde: 620 mm

Med skjulte/integrerede hjul

Billeder af mobil plantevæg

Vi har allerede været med til at lave hyggekroge, afskærme arbejdspladser og opdele kontorstationer flere steder i Danmark og Europa – herunder kan du se en række billeder af nogle af vores mobile plantevægge.

 

kontor miljø, planter, indeklima, akustik,
Mobile plantevægge, afskærmning kantine, grønne vægge,
mobil plantevæg, mobile plantevægge
Natural Greenwalls system
Plantevægge, grønne vægge,
mobil plantevæg, mobile plantevægge
mobil plantevæg, mobile plantevægge
Mobil plantevæg på kontor, Mobil rumdeler,
mobil plantevæg, mobile plantevægge

Vil du vide mere om en mobil plantevæg?

Kontakt os gerne

Vi svarer hurtigst muligt!

Vi leverer både til private og erhverv. Hvis det er til erhverv, så anbefaler vi en serviceaftale gennem Jydsk Planteservice, som vi har et tæt samarbejde med. Med en service aftale får du 100% grogaranti på alle planter.

Vil du læse mere om systemet bag vores plantevægge? Så kan du læse mere her

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Dit telefonnr. (skal angives)

  Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)

  Plantevæg, Elever,

  Roskilde Katedralskole: Plantevæg valgt af eleverne

  | Nyheder | No Comments
  Anna og Sara går på Roskilde Katedralskole, hvor de er medlemmer af miljørådet. De fik til opgave at sætte et visuelt præg, som passede til skolens værdier. Valget faldt på…
  reception, grøn plantevæg, trævæg,

  Plantevægge binder Netto sammen

  | Nyheder | No Comments
  En to etager høj plantevæg på Nettos hovedkontor i Køge skal vise Nettos bæredygtige værdier og binde hovedkontoret sammen med butikkerne.
  Katrine Lee Larsen, Christian Arnstedt,

  Plantevæg hos Løvens Hule-succes, Katrine Lee Larsen/Copenhagen Cartel

  | Nyheder | No Comments
  Løvens Hule deltager Katrine Lee Larsen fra Copenhagen Cartel arbejder på at gøre verden til et bedre sted. Det skal plantevæggen hjælpe med