Skip to main content

Damstahl: ”Tydelig forskel på før og efter”

Da Damstahl skulle slå to afdelinger sammen, var medarbejderne meget bekymrede for støjniveauet. Det kunne vores mobile plantevægge dog hjælpe med – og forskellen er til at føle.

”Vi kan helt tydeligt mærke en forskel på før og efter.” Sådan begynder Susanne Svit Sandholdt, da vi spørger hende, hvad hun synes om de mange mobile plantevægge, vi har leveret til hendes arbejdsplads Damstahl i Skanderborg. Susanne Svit Sandholdt er Direktionssekretær og HR-partner, og hun har sammen med sin kollega haft ansvaret for at finde løsninger på de nye storrumskontorer, virksomheden skulle have. Løsningen faldt på mobile plantevægge, og den beslutning har de ikke fortrudt, fortæller hun:

”Vi er rigtig glade for dem. Jeg nyder dem hver gang, jeg går igennem lokalet, og man kan tydeligt mærke effekt. Det giver noget beroligende, både visuelt og lydmæssigt, og det er helt tydeligt at mærke en forskel på før og efter. Det er det samme, jeg hører fra dem, der sidder derinde til dagligt.”

Projekt

Damstahl A/S

Kunde

Damstahl A/S
www.damstahl.com

Vores ydelser

Plantevæg og mobile plantevægge

Produkter og størrelse

6 mobile plantevægge (+5 ekstra)
1 plantevægge

Beroligende grøn afskærmning

Bekymringer for støjniveau førte til mobile plantevægge

Damstahl skulle smelte to afdelinger sammen til én, og derfor skulle der pludselig være mange flere medarbejdere i lokalet. Det var medarbejderne bekymret for, og derfor blev det Susanne Svit Sandholdts opgave at finde en løsning på det. 

”Vi havde mange medarbejdere, der var bekymret for støjniveauet, når vi nu skulle smelte to afdelinger sammen i ét rum. Derfor havde vi stort fokus på at finde en løsning, som kollegaerne blev trygge ved, og det må vi sige, at vi er lykkes med takket være plantevæggen og de mobile plantevægge. Medarbejderne, der sidder derinde, er meget glade for de mobile plantevægge. Netop fordi de er mobile, så passer de perfekt ind, fordi vi har mulighed for at flytte dem rundt. Så det er et godt værktøj til vores medarbejdere, så de både er skærmet mere af fra gangarealet og hinanden,” fortæller Susanne Svit Sandholdt.  

Fleksibiliteten gjorde forskellen

Hos Damstahl var de også meget bevidste om, at de gerne ville have noget grønt og naturligt med ind i deres kontor, men den endelige indretning var ikke helt på plads, da de alligevel valgte at købe de første seks mobile plantevægge. Men muligheden for at flytte dem rundt efter behov gjorde alligevel forskellen i valget, fortæller Susanne Svit Sandholdt: 

”Da vi skulle købe ind, vidste vi faktisk ikke den endelige indretning. Men uanset hvad, så vurderede vi, at de mobile plantevægge ville være en god funktion. Så da vi fik dem leveret, så prøvede vi lidt forskelligt med dem, og det fungerede super, der hvor de står nu. Vi nyder, at de har en god funktion.” 

Siden vi leverede de første seks mobile plantevægge, har Damstahl løbende købt flere i forbindelse med yderligere udbygninger og omflytninger. I alt har de nu 11 mobile plantevægge.

Damstahl italesætter grønne initiativer

Fokus på grønne, bæredygtige og miljøvenlige produkter og løsninger er stort hos Damstahl. Her gør de meget ud af at italesætte de grønne initiativer, de tager, for at kunne inspirere medarbejdere, kunder og besøgende til at tænke grønnere selv. Derfor var det også vigtigt at vælge et produkt, som er bæredygtigt. Og netop derfor faldt valget på Natural Greenwalls. 

”Natural Greenwalls er 100% produceret i Danmark af genbrugsmaterialer, og det er et kæmpe plus. Det er et meget gennemtænkt produkt, og meget bæredygtigt i måden det er bygget på. Det var alt sammen medvirkende til, at vi valgte det. Vi italesætter de grønne initiativer vi har, og der giver plantevæggene noget helt mærkbart og sender et godt signal,” fortæller Susanne Svit Sandholdt. 

Hvis du ønsker at vide mere om vores plantevægge, mobile plantevægge eller kontorbeplantning så du også velkommen til at kontakte os i formularen herunder.