Skip to main content

Planteservice i hele landet

Vi anbefaler altid planteservice/pasning til vores plantevægge, for at sikre at planterne altid trives, passes og plejes optimalt. Hvis du har uddannet planteservice på en af vores plantevægge, så tilbyder vi desuden evighedsgaranti på systemet, ligesom der også vil komme det på planterne.

Planteservice er mere end bare vanding

Planteservice er meget mere end vanding. Det er gødskning, beskæring, rengøring, pleje og eventuelt udskiftning af planter. Derfor anbefaler vi vores kunder, at de tilkøber en planteservice aftale hos et professionelt planteservicefirma. Hos Natural Greenwalls har vi ikke selv planteservicegartnere ansat.

Derfor har vi i Danmark lavet en landsdækkende aftale med Danmarks største leverandør af indendørs beplantning, Jydsk Planteservice. Vi har uddannet deres gartnere til at tage sig professionelt af vores plantevægge, så de sikrer optimal drift af systemet. Det er dem, der drifter og servicerer vores over 200 plantevægge i Danmark.

Forhandler af Natural Greenwalls,

Hvorfor planteservice?

Alle der har planter derhjemme ved, hvor svært det kan være at passe dem. I vores plantevægge får du 30 planter per kvadratmeter – og en plantevæg på 10 kvm. har derfor 300 planter. Vores plantevægssystem har gjort det nemt at lave planteservice: Automatisk vanding, minimalt vandspild, optimal pottestørrelse mm. Men derfor kræver det stadig et godt kendskab til planter at tage sig af vores plantevægge.

Hvis du vælger at tilkøbe en planteserviceaftale, så får du samtidigt evighedsgaranti på vores system, ligesom du også får det på planterne. Det betyder, at hvis der er det mindste galt med systemet eller planterne, så skifter vi det gratis. Det kan vi tilbyde, fordi vores plantevægssystem er gennemtestet og 100% vandtæt.

Hvem er Jydsk Planteservice?

Vi har valgt Jydsk Planteservice som leverandør af service til vores plantevægge, da de er Danmarks største, de er landsdækkende, og fordi de har valgt at investere i, at deres gartnere får den rette uddannelse i vores plantevægssystem. Det betyder, at deres gartnere ved alt om vores system, og de kan løse alle problemer. Jydsk Planteservice har været i branchen i mere end 25 år, og i den tid har de prøvet mange forskellige plantevægge. I dag sælger de dog udelukkende vores plantevægssystem, og det er der flere årsager til.

Hvorfor valgte Jydsk Planteservice vores plantevægge?

De har lavet grundige test af de førende plantevægssystemer på markedet, og de tests viser, at Natural Greenwalls har det laveste vandforbrug, forbrug af gødning og behov for udskiftning af planter. Det er også det system, der er mest bæredygtigt og det eneste, der er 100% dansk produceret. På baggrund af de tests kalder de os Danmarks bedste og mest energivenlige plantevægge.

De andre systemer på markedet er såkaldte ”Filt-systemer”. Ifølge Jydsk Planteservice, så bruger et filt-system cirka 2-3 liter vand per kvadratmeter om dagen. I vores system bruger vi kun 1,5-2,5 liter vand per kvadratmeter om ugen. Altså mindst 5,6 gange mindre vand. Det skyldes blandt andet vores drypvandingssystem og andre patenterede udviklinger og tiltag, vi har på vores system.

Besøg vores showrooms

Hvis du ønsker at se vores plantevægge på tæt hold, så har vi været med til at indrette to showrooms sammen med Jydsk Planteservice, hvor det er muligt. Her kan du også se vores mosvægge, teakwall, plantesøjler, mobile plantevægge og vandvægge. Du finder det både i Køge og i Kolding

Her kan du se et par billeder af vores showroom.

Hvem er Natural Greenwalls?

Natural Greenwalls er et dansk firma, som har specialiseret sig i grønne indendørsvægge. Det gælder både mosvægge og plantevægge. Vi har lavet vores eget plantevægssystem, som er patenteret, udviklet og produceret i Danmark. Vi bruger genanvendelige materialer, har markedets laveste forbrug af vand og gødning, og så kan vi som de eneste på markedet garantere, at vores plantevægge er 100% vandtætte. Hvis du vælger at tilkøbe en planteservice aftale på din plantevæg, så får du desuden evighedsgaranti på både planter og plantevægssystemet. Læs mere om Natural Greenwalls her. Eller se videoen herunder, som viser vores første plantevæg nogensinde, som hænger hos KRIFA i Aarhus, og som Jydsk Planteservice leverer planteservice på.

Har du brug for at vide mere?

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at tage fat på os ved at udfylde kontaktformularen herunder.

    Dit navn (skal angives)

    Din E-Mail (skal angives)

    Dit telefonnr. (skal angives)

    Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)