Overblik

Bedre indeklima og akustik

Som et vartegn i landskabet mellem E45 og det nordlige Aarhus ligger Krifas flotte domicilbygning placeret på en bakketop . Ved hovedindgangen i stueplanet mødes man af et trippelthøjt rum med en smuk grøn plantevæg fra Natural Greenwalls. Den grønne levende væg er med til at give en god akustik og luftfugtighed og den filtrerer elegant sollyset i bygningen.

Krifa har valgt at få en løsning med en levende plantevæg, fordi de gerne vil have noget organisk, der kan bidrage til stabiliseringen af luftfugtigheden i indeklimaet. Det har også været afgørende, at plantevæggen er flot at kigge på. At valget faldt på Natural Greenwalls skyldes især, at systemet er enkelt, sikkert og servicevenligt. Væggen bliver serviceret i samarbejde med Jydsk Planteservice.

Projekt

Krifa

Kunde

Krifa Byg

Vores ydelser

Rådgivning, installation samt drift- og vedligeholdelse

Plantevæggens størrelse

122 m2

Moderne menneskelig arbejdsplads

Smukt og funktionelt kontorhus

Miljømæssig ansvarlighed

Krifa huset er et unikt, synligt og moderne domicil byggeri ved Århus, som stod færdigt i 2012. I idéoplægget til bygningen stod det beskrevet, at man ønskede en moderne, menneskelig arbejdsplads, hvor effektivitet og arbejdsglæde går hånd i hånd.