Naturen flytter ind på Belgiens største byggemesse

By 12. marts 2018juni 26th, 2018Mos, Nyheder
mosvæg, mosvægge

Belgiens største byggemesse er lige overstået. De største trends og nyeste idéer blev vist frem – og et af vores produkter var repræsenteret. KVIK havde taget mos fra Greenmood med som en del af deres udstilling – og resultatet taler for sig selv.

Når de største byggefirmaer mødes, bliver de nyeste trends præsenteret, og der udvekslet idéer og inspiration. Det var også, hvad der skete i Belgien fra 22. februar til 4. marts på byggemessen Batibouw. Én af de nye idéer stod KVIK for. De vil have naturen med ind i deres køkkener, og derfor havde vi hjulpet dem med en løsning.

Vi havde været en tur i de franske skove, hvor vi har håndplukket pudemos af den bedste kvalitet. Mosset er dyrket bæredygtigt og giver en naturlig æstetisk fornemmelse af at være blandt naturen. Sammen med KVIK fandt vi en løsning, hvor mosset blev en naturlig integreret del af deres køkkenudstilling. Udstillingen viser, at der er mange unikke muligheder, hvis du vil have naturen med ind i dit hjem.

Naturligt, miljøvenligt og bæredygtigt

Billederne taler for sig selv. Det er en anderledes og unik måde at tænke køkken på, som taler godt ind i en samfundstendens om naturlighed og bæredygtighed.  Mosset er miljøvenligt og kan skræddersys omgivelserne. Derudover kræver mosset ingen vedligeholdelse, og det fungerer perfekt som et naturligt støjabsorberende element. KVIK var meget tilfredse med resultatet, som de kaldte ”mega godt”.

Vi er meget glade og stolte af at være en del af KVIKs tanker om det trendy og fremtidige køkken. Hvis du ligesom KVIK tænker, at en mosvæg kan være noget for dig eller dit firma, så kontakt os gerne.

Pudemos, Trustzone logo,

TRUSTZONE: Natur vs. teknologi

| Mos, Nyheder | No Comments
TRUSTZONE arbejder med IT-sikkerhed – men det er ikke kun den digitale verden, de passer på, det er også naturen. En del af strategien hos TRUSTZONE er at tænke bæredygtigt…
Mæsvæg med logo,

Mos Mosh-væg

| Mos, Nyheder | No Comments
Mos Mosh har et helt særligt design, som skal skinne igennem alt, de laver. Det er blandt andet et unikt visuelt farveunivers i deres butik, webshop og sociale medier, som…
Dentsu Aegis Network, Rensdyr mos, Mosvæg, kontormiljø,

Dentsu Aegis Network – Mosvæg

| Mos | No Comments
Hos Dentsu Aegis Network er de innovative, skiller sig ud og gør tingene anderledes. Derfor ville de gerne have en stor grøn mosvæg som blikfang.