Vi har bragt hele verden til Vejle

Vejle er én af 100 byer i verden, som har forpligtet sig til at udvikle og dele løsninger, der kan afhjælpe nogle af de største problemer, verden står overfor. Det har vi illustreret med en flot grøn løsning, som har bragt hele verden til Vejle

Rom, New York, London, Los Angeles, Rio de Janeiro og Vejle. Seks meget forskellige byer, som har én ting tilfælles. De arbejder alle på at gøre verden til et mere sammenhængende, robust og bæredygtigt samfund, der kan tackle morgendagens udfordringer. I Vejle bliver der udviklet og delt unikke og grønne løsninger med resten af verden fra deres hovedkontor, ”Resilience House”, og det krævede naturligvis et unikt og grønt kunstværk.

Løsningen var en mosvæg fra Natural Greenwalls med et motiv af hele verden, hvorpå de 100 ”Resilience byer” i verden er markeret med et lille flag. Mosvæggen hænger i receptionen, lige bagved receptionist, Anne Mette Bjørn Nielsen, og det drager folk til sig, fortæller hun:

”Det er virkelig flot, og det hænger et rigtig godt sted, hvor det virkelig drager folk til sig. Folk er meget positive og nysgerrige, når de ser det, og det er altid et samtaleemne, når der er møder i huset.”

”Perfekt med noget usædvanligt og grønt”

Mosset er lavet af såkaldt ”Reindeer moss”. Det er håndplukket i nordeuropæiske skove, og det er et helt naturligt og 100 % biologisk nedbrydeligt produkt. Produktets farve indeholder desuden hverken skadelige, giftige eller usunde stoffer og mister ikke farven over tid. Reindeer moss kan fås i 17 forskellige farver, med forskellige motiver, logoer og løsninger.

Netop mossets naturlighed og bæredygtighed gjorde udfaldet for valget af ”kunstværket”, fordi det passer perfekt med de værdier, som Vejle og Resillience House repræsenterer:

”Vi er et genbrugshus, og derfor er det vigtigt, at alt det, vi har i huset, er noget vi kan stå inde for, og som er i god tråd med det, vi repræsenterer. Derfor passer mosvægen perfekt, fordi det er en usædvanlig og grøn løsning, som illustrerer noget naturligt og bæredygtigt.”

I galleriet herunder kan du se flere billeder ved at bladre i albummet.

Netto 3.0: Nu med 7 plantevægge

| Nyheder | No Comments
7 Netto butikker nu er udstyret med Natural Greenwalls plantevægge. Blandt andre Netto butik nummer 500. Se vores Nette plantevæg her.
AUBO, Mosmaleri, AUBO Køkken & Bad, Mos, Mosvæg, mosbillede,

AUBO: ”Et produkt du ikke bare glemmer igen”

| Mos, Nyheder | No Comments
AUBO produkter skal skabe en samtale. Det skal være noget, du stolt taler om. Det skal være anderledes – og så skal det være naturligt, bæredygtigt og af høj kvalitet.…

Plantevæg hos CinemaxX

| Nyheder | No Comments
Det ypperste indenfor lyd, billeder og lækre sæder – det finder du hos biografen CinemaxX i København. Men de unikke oplevelser hører ikke kun biografsalene til. Derfor kontaktede de Natural…

Kontakt os gerne

Dit navn (skal angives)

Din E-Mail (skal angives)

Din besked