Tag en grøn pause på bytorvHORSENS

By 10. april 2018maj 28th, 2020Mos, Nyheder

Hverdagen kan være travl og for nogen skal shopping derfor bare overståes – men ikke hos bytorvHORSENS. Her er der både plads til fordybelse og til at tage en grøn pause – og nu også en oplagt fotomulighed.

For mange, skribenten inklusiv, er shopping og shoppingcentre forbundet med endeløse butikker afskåret fra virkeligheden, frisk luft og naturen. Men sådan skulle det ikke være hos bytorvHORSENS. Derfor tog de fat i os. De ville have naturen med ind, så der var mulighed for at tage en anderledes og grøn pause. Løsningen blev en 10kvm mosvæg med masser af fotopotentiale.

Fotomulighed til sociale medier

Mosvæggen er både dekorativ og unik. Det er et anderledes kunstværk, der vækker opsigt og som bringer farve og natur med indenfor. Derfor har mosvæggen har også fungeret som en rigtig god fotomulighed for mange af centerets besøgende, som blandt andet kan ses på Instagram.

Hvorfor en mosvæg?

Det gælder for både offentlige steder og kontorer: Larm er forstyrrende og ødelæggende for en god oplevelse. Derfor er lydabsorbering vigtigt, og her er en mosvæg et af de bedste redskaber, der fås. Der er forskellige typer af mos, og pudemos, som hænger i bytorvHORSENS, er bedst til netop denne opgave.

100% naturligt og bæredygtigt

Pudemosset, som er brugt i bytorvHORSENS, er håndplukket i de franske skove. Der er taget hensyn til naturen, og mosset er plukket bæredygtigt. Det betyder også, at mosset er 100% naturligt og af den bedste kvalitet. Mosset præserveres ved brug af naturlig glycering og fødevarefarver.

Derudover kræver det ingen vedligeholdelse, vand, klipning eller sollys. Det er naturligvis heller ikke på nogen måde giftigt eller tiltrækker insekter.

Vil du vide mere, eller skal vi hjælpe dig med en lignende løsning? Så udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Din besked

  Pudemos, Trustzone logo,

  TRUSTZONE: Natur vs. teknologi

  | Mos, Nyheder | No Comments
  TRUSTZONE arbejder med IT-sikkerhed – men det er ikke kun den digitale verden, de passer på, det er også naturen. En del af strategien hos TRUSTZONE er at tænke bæredygtigt…
  Mæsvæg med logo,

  Mos Mosh-væg

  | Mos, Nyheder | No Comments
  Mos Mosh har et helt særligt design, som skal skinne igennem alt, de laver. Det er blandt andet et unikt visuelt farveunivers i deres butik, webshop og sociale medier, som…
  Heat & Brew, Phillip Morris, IQOS, plantevæg

  Heat & Brew: Plantevæggen trækker kunder ind og starter samtaler om innovative løsninger

  | Nyheder | No Comments
  Hos Heat & Brew er der stor konkurrence om opmærksomheden fra voksne rygere. Den moderne og æstetiske butik er udstyret med flotte, topkvalitets løsninger. Det er dog oftest plantevæggen, der…