Tag en grøn pause på bytorvHORSENS

By 10. april 2018 maj 18th, 2018 Mos, Nyheder

Hverdagen kan være travl og for nogen skal shopping derfor bare overståes – men ikke hos bytorvHORSENS. Her er der både plads til fordybelse og til at tage en grøn pause – og nu også en oplagt fotomulighed.

For mange, skribenten inklusiv, er shopping og shoppingcentre forbundet med endeløse butikker afskåret fra virkeligheden, frisk luft og naturen. Men sådan skulle det ikke være hos bytorvHORSENS. Derfor tog de fat i os. De ville have naturen med ind, så der var mulighed for at tage en anderledes og grøn pause. Løsningen blev en 10kvm mosvæg med masser af fotopotentiale.

Fotomulighed til sociale medier

Mosvæggen er både dekorativ og unik. Det er et anderledes kunstværk, der vækker opsigt og som bringer farve og natur med indenfor. Derfor har mosvæggen har også fungeret som en rigtig god fotomulighed for mange af centerets besøgende, som blandt andet kan ses på Instagram.

Hvorfor en mosvæg?

Det gælder for både offentlige steder og kontorer: Larm er forstyrrende og ødelæggende for en god oplevelse. Derfor er lydabsorbering vigtigt, og her er en mosvæg et af de bedste redskaber, der fås. Der er forskellige typer af mos, og pudemos, som hænger i bytorvHORSENS, er bedst til netop denne opgave.

100% naturligt og bæredygtigt

Pudemosset, som er brugt i bytorvHORSENS, er håndplukket i de franske skove. Der er taget hensyn til naturen, og mosset er plukket bæredygtigt. Det betyder også, at mosset er 100% naturligt og af den bedste kvalitet. Mosset præserveres ved brug af naturlig glycering og fødevarefarver.

Derudover kræver det ingen vedligeholdelse, vand, klipning eller sollys. Det er naturligvis heller ikke på nogen måde giftigt eller tiltrækker insekter.

Vil du vide mere, eller skal vi hjælpe dig med en lignende løsning? Så udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Dit navn (skal angives)

Din E-Mail (skal angives)

Din besked

Projekter. Foto taget på gangareal i kontorbygning. Kig til stor væg med grønne planter og vinduesparti.

Danske plantevægge på vej til Australien

| Nyheder | No Comments
Det danske plantevægsfirma Natural Greenwalls har gennem de seneste år oplevet massiv vækst i det danske og europæiske marked, men nu blomstre de også op i Australien med deres danske…
Plantevægge til private, plantevæg, Troldtekt

Plantevægge til private: Sanne og Thomas fik naturen indenfor

| Nyheder | No Comments
Køkken-alrummet er husets kerne hjemme hos Sanne og Thomas Hansen, og derfor bliver der kælet ekstra for detaljerne. En otte kvadratmeter plantevæg er prikken over i’et – og den er…

Træningsdag for nye forhandlere fra hele Europa

| Nyheder | No Comments
Dublin, Berlin, Moskva, Oslo, Stuttgart, Wien, Zagreb, Freiburg, Trondheim, Salzburg, Lund og Grækenland, Italien, Schweiz – listen af lande er nu oppe på 14 og listen med byer meget højere.