Skip to main content

Morgendagens kreative designere bliver uddannet på KEA, Københavns Erhvervsakademi. Det forpligter. Derfor ville KEA gerne have en plantevæg, men det første system, de valgte, fungerede ikke – derfor kom de til os.

Når man påtager sig opgaven om at uddanne fremtidens designere og kreative hjerner, så skal man også have nogle rammer, der kan leve op til dette. Derfor ville KEA, Københavns Erhvervsakademi, gerne have en plantevæg på deres uddannelsessted, for at få noget grønt og inspirerende indenfor. Det første system, de valgte, kom dog aldrig til at fungere – og derfor kontaktede de os.

Ikke det billigste, men klart det bedste

Astrid Asmussen er Arkitekt MAA hos KEA, og hun fortæller om plantevægsprojektet:

”Det første plantevægssystem vi valgte, kom aldrig til at fungere. Belysningen var dårlig, og resultat var ikke, som vi gerne ville have det. Jeg blev først ansat efter, og da undersøgte jeg derfor markedet for, hvilke andre plantevægssystemer, der fandtes på markedet. Her fandt jeg Natural Greenwalls system, som ikke er det billigste system, men tilgengæld det pæneste og bedste af de mange systemer på markedet, jeg har set. Selve systemet er flot, planterne vokser flot sammen, og så er jeg især vild med hele det skjulte vandingssystem.”

Meget populært blandt KEA studerende

De tidligere vægge fra det andet system blev pillet ned, og erstattet med to plantevægge fra Natural Greenwalls. Da de to nye vægge var sat op, besluttede KEA sig for at få yderligere tre vægge, så det blev til fem i alt. Og resultatet er blevet rigtigt godt og taget godt imod af de studerende, fortæller Astrid Asmussen:

”Vi synes, at det ser rigtig godt ud! Det har bragt meget liv til stedet at få de grønne vægge, og vi har fået rigtig meget god respons på det. Vi har mange studerende, som tager fotos foran væggen. Det er eksempelvis de designstuderende, som tager billeder af deres tøj med plantevæggen som baggrund. De grønne og levende vægge passer perfekt til deres fashionbilleder og er meget inspirerende. Plantevæggene har været meget populære.”

Her ses et udpluk af billederne på Instagram:

Skal vi hjælpe dig, som vi hjalp KEA?

Vores plantevægssystem er patenteret og unikt fra de andre plantevægssystemer, der findes på markedet. Drypvandingssystemet giver fuld kontrol over vandingerne, så du dermed undgår at udtørre de øverste planter og overvande de nederste planter.

Desuden kommer vores system med et vandreservoir i bunden af plantekassetterne. Det betyder, at hvis vandstanden når over vandreservoirets kant, så bliver vandet afledt gennem risten til de rør, som forbinder alle kassetterne. På den måde sikrer vi, at eventuelt overskudsvand fra én plante ikke løber videre til andre planter på væggen, så vi undgår spredning af eventuelle sygdomme også undgår overvanding. Systemet er desuden 100% vandtæt, så du undgår vand på gulvet.

Hos Natural Greenwalls er vi udmærket godt klar over, at vi ikke er det billigste plantevægssystem på markedet – i første omgang i hvert fald. For i længden er vores system ikke kun bedre, men også billigere, fordi det holder i mange år, og det er gennemtestet, vi har garanti og tilbyder serviceaftaler. På den måde kan du sove roligt om natten og ikke bekymre dig om ekstra udgifter.

Vil du vide mere, eller skal vi hjælpe dig med en lignende løsning? Så udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Dit navn (skal angives)

    Din E-Mail (skal angives)

    Dit telefonnr. (skal angives)

    Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)