Skip to main content

Mange har en drøm om at få mere natur og kunst ind på deres kontor og virksomheder for at højne arbejdsmoralen og -kvaliteten. Den drøm har vi forsøgt at opfylde. Læs med her:


Mange virksomheder kæmper for at tiltrække sig de bedste medarbejdere. Normalt har det betydet at kunne tiltrække med spændende opgaver og gode kollegaer – men nu er der et nyt konkurrenceparametre også: mest inspirerende arbejdsplads. Til at vinde dette parameter er virksomhederne begyndt at kigge naturen og kunstens veje – og det har vi heldigvis en løsning på: G-Line fra GreenMood er fremtidens kunstværker


Naturlige kunstværker

Den berømte franske designer Alain Gilles blev sat i gang med at designe fremtidens kunstværker. Her kom han på idéen om G-Line. En produktlinje, som ikke kun er smuk, elegant og moderne, men også har flere kvaliteter, der passer perfekt til kontorer og virksomheder. G-Line produkterne fås med flere forskellige mostyper, men ens for de forskellige mostyper er, at de alle fungerer lydabsorberende og som alt andet natur, du bringer ind i dine lokaler, fungerer afstressende og forbedrer både det fysiske og psykiske helbred.


Kunst uden kompromiser

De smukke G-Line produkter kommer med rammer i højeste kvalitet. Du kan vælge mellem naturlig kork, aluminium eller stål rammer, alle rammer i højeste kvalitet som er ideelt til de virksomheder, der gerne vil skille sig ud og gøre noget ekstra for deres medarbejdere og indeklima.


Hvorfor vælge en mos løsning?

Vores mos fra GreenMood er håndplukket i europæiske skove. Det er dyrket bæredygtigt og med respekt for naturen. Derudover har det en masse andre fordele:

 • Lydabsorberende
 • Smukt og unikt
 • Kan blive skræddersyet til dine omgivelser
 • Kræver ingen vedligeholdelse
 • 100% naturligt.

G-Circles, G-Dividers og G-Screens – fremtidens kunstværker

G-Line serien består af tre dele: G-Circles, G-Dividers og G-Screens. Herunder kan du se billeder af fremtidens kunstværker og læse mere om de forskellige.


G-Screens

Disse skærme er fastgjort til en fritstående metalramme, og den kan placeres næsten hvor som helst eller fastsættes til et loft. Fås desuden i forskellige mostyper, størrelser og farver.

G-Dividers

Hvis du ønsker afskærmning af et lokale, område eller lignende, så er G-Dividers perfekt som rumdeler. Den absorberer støj og er æstetisk og smuk samtidig. Fås naturligvis også med forskellige mostyper og farver.

G-Circles

G-Circles kan monteres alle steder, i forskellige kombinationer og fås i tre forskellige størrelser. Du kan desuden også vælge mellem forskellige typer mos.


Vil du vide mere om G-Line produkterne og fremtidens kunstværker? Kontakt os endelig!

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Dit telefonnr. (skal angives)

  Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)