Skip to main content

Plantevægs-showroom
– nu også i Holland

Vi er i gang med at overtage Europa-herredømmet! I hvert fald når det kommer til plantevægge. Derfor har vi nu åbnet et nyt plantevægs-showroom i Holland hos det store og meget populære gartneri Fachjan. Herfra vil vi bringe kunder fra nær og fjern. Vi beholder selvfølgelig vores plantevægs-showroom i Danmark også.

Showroom – nu også i Holland

Vi er i gang med at overtage Europa-herredømmet! I hvert fald når det kommer til plantevægge. Derfor har vi nu åbnet et nyt plantevægs-showroom i Holland hos det store og meget populære gartneri Fachjan. Herfra vil vi bringe kunder fra nær og fjern. Vi beholder selvfølgelig vores plantevægs-showroom i Danmark også.


Plantevægs-showroom, fachjan, Holland Plantevægs-showroom, fachjan, Holland

Alle vores kunder er et plantevægs-showroom

Vi mærker stor interesse for vores system fra hele Europa. Vi har haft kunder på besøg i vores showroom i Kolding og Køge fra blandt andet Finland, Belgien, Tyskland og Holland, men fremover behøver de ikke tage helt så nordpå. Vi har nemlig fået et nyt plantevægs-showroom i Holland hos det populære gartneri Fachjan, hvorfra vi fremover vil kunne vise vores system og alle fordelene herved.

Hvad får du med en plantevæg fra Natural Greenwalls?

Vores plantevægge er bæredygtige, vandtætte, nemme at servicere og uden problemer for den øvrige konstruktion.

Bæredygtig: Det har været vigtigt for os, at vores system er bæredygtigt. Derfor har vi haft fokus på at skaffe det lavest mulige vand- og energiforbrug, ligesom vi også har brugt genanvendelige materialer. Det betyder dog ikke, at vi har gået på kompromis med kvaliteten – tværtimod. Kvaliteten er i top, og levetiden på vores system er lang.

Vandtæt: Vi bruger et drypvandingssystem, som giver 100% kontrol over vandingen. Dermed undgår vi at udtørre de øverste planter og overvande de nederste i plantevæggen. Vores plantevægge har desuden et vandreservoir, hvor eventuel overskudsvand bliver afledt hen gennem overløbsrør, som forbinder alle planterne. Dermed undgår vi, at overskudsvand løber fra én plante til en anden og potentielt spreder sygdomme eller skaber overvanding.

Nem at servicere: Vores plantevægge består af enkelte-plantekassetter. Det gør, at planterne er nemme at skifte enkeltvis, hvis det skulle være nødvendigt.

Uden problemer for øvrig konstruktion: Et af de vigtigste punkter for Natural Greenwalls har været, at plantevæggen ikke skader den bagvedliggende konstruktion. Derfor bruger vi en vandfast plade som bagvæg, overløbsrør og greb til drypslanger. Det giver fuld kontrol over vandet. Nederst bruger vi desuden en bundrist, som har forbindelse til afløbet.

Hvis du vil se alt det her, så er du altid velkommen til at tage fat i os, så kan du komme med en tur til et af vores mange plantevægs-showroom.

Vil du se et plantevægs-showroom?

    Dit navn (skal angives)

    Din E-Mail (skal angives)

    Dit telefonnr. (skal angives)

    Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)