Skip to main content

Københavns største modeforretning – Troelstrup:
”Vi havde en anden plantemand – men valgte Natural Greenwalls”

”Alle normale butikker er jo bare fyldt med varer, de vil sælge.” Sådan åbner Claus Frederiksen, som er indehaver af Københavns største og ældste modeforretning, Troelstrup, da han bliver spurgt, hvorfor han har valgt en plantevæg til butikken, ”Vi ønsker at dyrke særpræg mere i vores forretning, og vi prioriterer den gode oplevelse – derfor ønskede vi en plantevæg.”

Men det skulle ikke være en hvilken som helst plantevæg, og derfor valgte Troelstrup en plantevæg fra Natural Greenwalls.

Troelstrup arbejder kun med specialister

Da Claus Frederiksen havde besluttet sig for en plantevæg, undersøgte han markedet. Her dukkede systemet fra Natural Greenwalls op:

”Vi havde egentlig en eksisterende plantemand, som altid har serviceret os med planter, og ham tog jeg fat i først. Men hans plantevæg skulle der trækkes vand fra kælderen, og han kunne ikke garantere, at der ikke ville komme vandskade. Vi har en gammel, fredet bygning, så det går naturligvis ikke. Derfor undersøgte vi markedet, og her dukkede Natural Greenwalls op. Plantevægge er ikke en bibeskæftigelse hos Natural Greenwalls, som det var hos den anden udbyder, og de kunne derfor garantere, at plantevæggen ikke ville lække vand,” fortæller han, og fortsætter

”Vi har det godt med at arbejde med specialister indenfor alt, også når vi skal have professionel bistand eller rådgivning. Vi vil gerne have de bedste inden for nichen, og de bedste indenfor plantevægge er Natural Greenwalls.”

Når Claus Frederiksen kiggede på kvaliteten og den samlede oplevelse, var valget nemt at træffe: Han valgte ekspertise, sikkerhed og en smuk løsning fremfor alt, og derfor valgte han Natural Greenwalls.

En anderledes shopping-oplevelse hos Troelstrup

Troelstrup arbejder for at give modeverdens bedste produkter ledsaget af branchens højeste niveau inden for service og ekspertise. Derfor prioriterer de gerne at fylde butikken med andet end bare varer,

”I en tid hvor miljø og plantemiljø betyder mere for os og skaber trivsel i byen, så harmonerer det rigtigt godt at vælge en plantevæg. Det passer godt ind i vores samfund at tage holdning til det; at planter skaber miljø, velvære og giver en mulighed for pauser i hverdagen,” fortæller Claus Frederiksen og siger, at også kunderne har taget godt imod plantevæggen:

”Plantevæggen giver noget, der minder os om vores hjem. Hjemme omgiver vi os med det, vi godt kan lide. Sådan skal oplevelsen også være, når du besøger vores butik. Kunderne synes, at det er dejligt og hyggeligt. De synes, det giver noget personlighed. Noget særpræg. Så kunderne synes, det er en ny og positiv vinkel, at vi allokerer noget plads til plantevæggen.”

Troelstrup viser stolt deres værdier frem

Væggene hos Troelstrup er generelt fyldt med andet end bare varer. Troelstrup viser stolt deres historie, værdier og personlighed frem i butikkens fire etager. Det er der en helt særlig grund til, fortæller Claus Frederiksen:

”Det at arbejde med en væg, som tager plads, der ellers kunne bruges til noget kommercielt, er ikke nyt for os. Vi er en ældre butik fra 1908, og derfor hænger vores historie på væggene, for det er ikke sådan noget, man gemmer i en kasse. Man skal vise det stolt frem. Derfor vil vi gerne have ting på væggene, som kan fortælle en historie, og her passer plantevæggen helt naturligt ind. Det er også naturligt for kunderne.”

Vil du vide mere?

Vores plantevægge er bæredygtige, har et lavt vandforbrug, er vandtætte, nemme at servicere og plantevæggene giver ingen problemer for den øvrige konstruktion. Vil du vide mere? Så klik her.

Skal vi hjælpe dig til en plantevæg? Så kontakt os og få en uforpligtende samtale

    Dit navn (skal angives)

    Din E-Mail (skal angives)

    Dit telefonnr. (skal angives)

    Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)