Skip to main content

Plantevæg hos CinemaxX: ”Vores biografsale skal have det ypperste”

Det ypperste indenfor lyd, billeder og lækre sæder – det finder du hos biografen CinemaxX i København. Men de unikke oplevelser hører ikke kun biografsalene til. Derfor kontaktede de Natural Greenwalls for at give kunderne flere oplevelser i ypperste kvalitet

Hos biografen CinemaxX i København er sæderne, lyden og billedet bare lidt bedre end andre steder. Her er der tydeligt fokus på, at alt skal være i den ypperste kvalitet – også når du finder toiletterne, hvor du finder Natural Greenwalls plantevægge.

Plantevæg på CinemaxX’ toilet – hvorfor?

Du tager i biografen for at se film, og når du går ud af biografen, er det filmen, du husker. Men sådan skal det ikke være hos CinemaxX i København, og derfor gør de noget ekstraordinært – uanset om det er i salen eller på toiletterne. Det fortæller Guang Tang, Biografchef hos CinemaxX København:

”Vi opgraderer i forvejen vores biografsale med det ypperste indenfor lyd, billede og lækre sæder. Derfor var det blot naturligt også at tænke noget lækkert ind ved renovering af vores toiletter. Plantevægge blev tænkt som en del af projektet fra starten, da de bidrager med noget organisk og også tilføjer atmosfære. Mange forbinder nok ikke toiletter med det, og det er derfor en positiv overraskelse, når man går derind. Det, at man møder en grøn levende væg i et lokale, tilføjer noget helt særligt.”

Se video af vores plantevæg hos CinemaxX her:

CinemaxX sætter kvalitet øverst

Da beslutningen var taget om at anskaffe sig en plantevæg, faldt valget hurtigt på Natural Greenwalls. Ifølge Guang Tang var det en nem beslutning:

”Det var en afvejning af flere ting: pris vs. kvalitet, startinvestering vs. vedligehold og generel responstid og installationstid. Hos Natural Greenwalls får vi topkvalitet og minimalt vandforbrug mens vejledning, svartid og kundeservice var rigtig godt i forhold til de andre aktører, vi kontaktede for at få tilbud hjem. Med Natural Greenwalls oplevede vi ingen store udfordringer. De tilpassede blot væggene i forhold til vores fysiske forhold og eventuelle spørgsmål og udfordringer blev hurtigt afklaret.”

Feedbacken er rigtig god

CinemaxX er ikke i tvivl om, at de har truffet den rigtige beslutning med en plantevæg fra Natural Greenwalls:

”Vi er meget tilfreds med resultatet. Generelt har vi også fået rigtig god feedback på renoveringen af vores toiletter, hvor plantevæggen spiller en stor rolle, fra både personale og gæster,” fortæller Guang Tang

Vil du vide mere om plantevægge? Så kontakt os gerne!

    Dit navn (skal angives)

    Din E-Mail (skal angives)

    Dit telefonnr. (skal angives)

    Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)