Skip to main content

Mosrammer

AUBO produkter skal skabe en samtale. Det skal være noget, du stolt taler om. Det skal være anderledes – og så skal det være naturligt, bæredygtigt og af høj kvalitet. Derfor synes AUBO, at et mosmaleri fra Natural Greenwalls passede perfekt ind i deres indretning – og vi er helt enige!

AUBO Køkken & Bad er ikke bange for at gøre noget anderledes. De kæmper ikke med de andre forhandlere om at være billigst, for de vil hellere levere et resultat de er stolte af, og de kan garantere kvaliteten på. Derfor kiggede de også efter indretning til deres forretning, som var anderledes, bæredygtigt og af høj kvalitet – og her faldt de over Natural Greenwalls, som virkede som et perfekt match. Det fortæller indehaver Kristian Vinther Kristensen:

”Vores produkter skal skabe en samtale. Vi vil gerne vise noget forskelligt og anderledes, og vi tør nogen gange gå nogle veje, de andre forhandlere ikke er klar til. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor konkurrerer vi heller ikke på pris. Vores styrke er, at vi bruger bæredygtige produkter lavet i Europa med høj kvalitet, og vi har nogle produkter, de andre forhandlere ikke har. Derfor skulle vi selvfølgelig også have et mosmaleri fra Natural Greenwalls – for her er bæredygtighed, kvalitet og forskellighed også i fokus.”

AUBO og mos er et godt match

Kristian Vinther er ikke i tvivl om, hvorfor han skulle have et mosmaleri i sin butik:

”AUBO og mos er bare et godt match!” siger han og fortsætter,

”Vi er meget stolte af, at vi som det eneste køkkenfirma har BREEAM certifikatet, et certifikat som betyder, at vores produkter er bæredygtige målt på flere parametre, blandt andet at produkterne kan spores tilbage til deres ophav.”

På samme måde kan mosmaleriet fra Natural Greenwalls også spores tilbage. Det består af såkaldt pudemos, som er dyrket bæredygtigt i franske skove og derefter håndplukket. ”Det passer perfekt med vores værdier, og vi er et rigtigt godt match, må man sige,” fortæller Kristian Vinther.

AUBO, Mosmaleri, AUBO Køkken & Bad, Mos, Mosvæg, mosbillede,

Reaktionerne har været positive hos AUBO

AUBO har allerede haft mange kunder, som har stoppet op og beundret det nye mosmaleri, fortæller Kristian Vinther:

”De spørger først, hvad det er. Det er ikke noget, de har set før. Dernæst siger de, at det er skide smart og en smart måde at bringe natur ind i et lokale på. Så snakker vi lidt om det, og så har vi en samtale om deres hjem, og hvad de gerne vil have, og føler de mangler. Så det er en god samtalestarter.”

Vil du læse mere om AUBO Så kan du gøre det her

Bliv klogere på mos her

Kontakt os gerne, hvis du vil høre endnu mere.

    Dit navn (skal angives)

    Din E-Mail (skal angives)

    Dit telefonnr. (skal angives)

    Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)