Skip to main content

PARK Styling er den nye dreng i (frisør)klassen. De vil skabe en grøn og rolig oase midt i byen, hvor fokus er på bæredygtige produkter og et innovativt, nyt koncept. For at vise det har de investeret i en mosvæg til alle deres franchise saloner – og de er meget tilfredse!

”Mosvæggen er helt fantastisk! Hvad skal jeg næsten sige!?”

Claus Hansen, Artistic Director i PARK Styling og ejer af PARK Styling i Kolding, er meget glad, når snakken falder på deres nye mosvæg. Placeret midt i salonen, er mosvæggen det første, du ser, når du træder ind i den nye salon, og det er der en helt særlig grund til:

”Det er jo et blikfang af en anden verden, og det ser helt fantastisk ud. Vi er ovenud tilfredse!”

Mosvæggen starter en dialog om bæredygtighed

Hos PARK Styling går de højt op i, at alle deres produkter er miljøvenlige, bæredygtige og lavet af naturlige ingredienser. Den historie vil de gerne fortælle til deres kunder, og det hjælper mosvæggen faktisk med, fortæller Claus Hansen:

Mosvæggen lyser meget op, så når folk kommer ind, skal de hen og røre, og de tror ikke på, at den er ægte. Men den er altså god nok, for vi går kun ind for ægte ting her. På den måde starter mosvæggen en god snak og dialog om vores saloner, produkter og det, vi står for med hensyn til bæredygtighed og grønne løsninger. Der kommer virkelig nogle gode snakke og spørgsmål ud af mosvæggen.”

PARK Styling har også været i pressen flere gange, hvor det er billeder af mosvæggen, som har prydet artiklen sammen med de mange flotte ord og fortællinger, der er om PARK og deres nye koncept.

Perfekt til modelfoto

Mosvæggen har fået flere forskellige funktioner. Udover at være blikfang, når du træder ind i salonen, så er den også blikfang på sociale medier – for væggen bliver brugt som baggrund for modelfoto og opslag på Facebook og Instagram. Claus Hansen fortæller:

”Vi bruger mosvæggen meget, når vi skal skyde modelfoto. Den er en fantastisk baggrund – og det har tøjbutikken ved siden af også fundet ud af, så de kommer af og til også ind og tager billeder af deres tøj op af væggen, fordi mosvæggen bare er så dejlig indbydende, grøn og lækker”

Alle PARK Styling saloner får mosvægge

PARK Styling vil gerne være ”en grøn og rolig oase midt i byen. En oase hvor forkælelse er i centrum og tidens stress og jag kan glemmes et øjeblik.” Det gælder alle deres franchise saloner, og for at signalere det skal alle PARK saloner have en mosvæg. Den enkelte salon bestemmer selv størrelse, design og form, men selvom mosvæggene er forskellige, er Claus Hansen ikke i tvivl om, at det giver et unikt kendetegn og varemærke for PARK:

”Mosvæggen går godt i tråd med vores navn, PARK, og alt det vi i PARK franchise gerne vil være og have fokus på med grøn bæredygtighed og miljø. Det, at vi har valgt et så organisk materiale som mos, der kan tage sig ens ud, selvom det er forskellige vægge og designs fra butik til butik, er mega mega fedt, og et mega fedt varemærke for alle vores saloner. Det bliver et helt unikt blikfang og kendetegn, som symboliserer alt det, vi er i PARK Styling.”

Hvis du vil opleve mosvæggene hos din lokale PARK Styling, så kan du finde nærmeste salon her: https://www.parkstyling.com/ 

Vil du vide mere om vores mosvægge? Så kontakt os gerne!

    Dit navn (skal angives)

    Din E-Mail (skal angives)

    Dit telefonnr. (skal angives)

    Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)