Heat & Brew: Plantevæggen trækker kunder ind og starter samtaler om innovative løsninger

By 20. april 2020juni 4th, 2020Nyheder
Heat & Brew, Phillip Morris, IQOS, plantevæg

Hos Heat & Brew er der stor konkurrence om opmærksomheden fra voksne rygere. Den moderne og æstetiske butik er udstyret med flotte, topkvalitets løsninger. Det er dog oftest plantevæggen, der løber med opmærksomheden først, og den starter en samtale om innovative løsninger – og derfra føres samtalen over til IQOS egne innovative produkter

Når du er et helt nyt brand med helt nye produkter, så kan det til tider være svært at trække kunder til butikken. Hos Heat & Brew, som er en del af Phillip Morris International, er det et spørgsmål om at få opmærksomhed fra voksne rygere, som de kan omdanne til deres produkt. Derfor må man finde andet blikfang, som kan vække nysgerrigheden, når man skal indrette butikkerne. Hos Heat & Brew i København K, har de valgt en række flotte og topkvalitets løsninger, og plantevæggen, som kan ses fra gaden, er kun én af flere tiltag. Det er dog den løsning, der skaber mest opmærksomhed – det fortæller Martin Wittrup, Retail Supervisor hos Phillip Morris, som har haft ansvaret for at indrette butikken:

”Det er altid fedt at have noget, der kan drage folk ind, og det kan plantevæggen i den grad. Vi har valgt at investere i en løsning, som vækker en oprigtig nysgerrighed hos folk, der også gør dem interesseret i at besøge butikken. Derefter går de muligvis ind og ser vores produkter, og hvis de er voksne rygere, kan vi gøre dem klogere på noget, de måske ikke ved så meget om. Så plantevæggen er virkelig en skarp konkurrent til vores produkter om opmærksomhed.”

Grøn plantevæg, Butik, Iqos,

Plantevæggen er i tråd med Philip Morris’ værdier

Hos Philip Morris arbejder de på at skabe en bedre fremtid med bedre alternativer til rygning. De forsøger at tænke nyt og anderledes, og IQOS er nøglen til at være en del af den grønne omstilling. Det forpligter, men det er de også meget bevidste om, fortæller Martin Wittrup:

”Hvis du ryger i dag, så er det bedst at stoppe helt. Hvis du ikke har tænkt dig det, så skylder du dig selv at undersøge, om der er bedre alternativer derude. Det vil vi gerne fortælle og vise i vores butik. Vi forsøger at tænke anderledes, fremad og på en grøn omstilling, eksempelvis med at få en plantevæg indenfor. Plantevæggen renser luften, forbedrer indeklimaet, og har en række gode fordele, som ligger godt i tråd med vores produkt, som ikke er risikofrit, men som eksempelvis udleder det 95% mindre skadelige stoffer end cigaretter.

Plantevæg indendørs, butik med plantevæg, Iqos,

”Er der mere til plantevæggen, end der møder øjet?”

Både medarbejdere og kunder har taget godt imod plantevæggen. Den vækker stor opsigt og masser af spørgsmål. Blandt andet om der er mere til plantevæggen, end der møder øjet. Et spørgsmål Philip Morris også får om deres produkter:

”Det er lutter positive tilbagemeldinger, jeg har fået. Plantevæggen løfter virkelig rummet. Man bliver glad af at se på en grøn væg, og den er god til at skabe dialog. For de medarbejdere, der er derinde, er det et redskab, men det giver også en værdi i deres hverdag, fordi man bliver glad af at være blandt planter. Mange kunder reagerer ved at spørge ind til plantevæggen, og om det er mere end det, der møder øjet: Er det rigtige planter, er den bæredygtig? – og det er vi glade for at kunne svare ja til, fordi vi har valgt Natural Greenwalls. Derefter kan vi fortælle om vores egne produkter, hvad der er bag og alle fordelene ved dem,” fortæller Martin Wittrup.

Plantevæg København, Heat & Brew,

Hvis du vil vide mere om vores plantevægge, så udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Din besked

  Pudemos, Trustzone logo,

  TRUSTZONE: Natur vs. teknologi

  | Mos, Nyheder | No Comments
  TRUSTZONE arbejder med IT-sikkerhed – men det er ikke kun den digitale verden, de passer på, det er også naturen. En del af strategien hos TRUSTZONE er at tænke bæredygtigt…
  Mæsvæg med logo,

  Mos Mosh-væg

  | Mos, Nyheder | No Comments
  Mos Mosh har et helt særligt design, som skal skinne igennem alt, de laver. Det er blandt andet et unikt visuelt farveunivers i deres butik, webshop og sociale medier, som…
  Dentsu Aegis Network, Rensdyr mos, Mosvæg, kontormiljø,

  Dentsu Aegis Network – Mosvæg

  | Mos | No Comments
  Hos Dentsu Aegis Network er de innovative, skiller sig ud og gør tingene anderledes. Derfor ville de gerne have en stor grøn mosvæg som blikfang.
  Heat & Brew, Phillip Morris, IQOS, plantevæg

  Heat & Brew: Plantevæggen trækker kunder ind og starter samtaler om innovative løsninger

  | Nyheder | No Comments
  Hos Heat & Brew er der stor konkurrence om opmærksomheden fra voksne rygere. Den moderne og æstetiske butik er udstyret med flotte, topkvalitets løsninger. Det er dog oftest plantevæggen, der…