Skip to main content

Dentsu Aegis Network: Mosvæggen giver et indtryk af, hvem vi er

Hos Dentsu Aegis Network er de innovative, skiller sig ud og gør tingene anderledes. Så det indtryk skulle du gerne få, allerede det sekund du træder ind ad døren. Derfor ville de gerne have en stor grøn mosvæg som blikfang ved receptionen.

Førstehåndsindtrykket er altid vigtigt. Det danner rammen for det billede, der langsomt tegner sig af en virksomhed – så hvad skal rammen sige om dit billede? Hos Dentsu Aegis Network vil de gerne vise, at de er innovative, at de tør skille sig ud, og at de gør tingene anderledes. Af den grund er førstehåndsindtrykket helt afgørende – og derfor er en mosvæg, det første du ser, når du træder indenfor dørene.

grøn mosvæg, hvide lamper, Dentsu Aegis Network

Grønne omgivelser hos Dentsu Aegis Network

Et venligt smil møder dig fra receptionisten, når du træder indenfor, men det er ikke det, der først fanger din opmærksomhed. Til højre for receptionen er den ene væg nemlig dækket af grønt skandinavisk mos. Her står der også to stole foran mosvæggen, hvor du kan tage plads, mens du venter.

Mosvæggen af lavet af skandinavisk rensdyrmos. Det er håndplukket i skandinaviske skove af lokale med den største respekt for naturen. Rensdyrmos kan fås i 17 forskellige farver, farvet med produkter brugt i fødevareproduktionen, og hos Dentsu Aegis Network har de valgt farven lightgrass.

Mosvæg, kontormiljø, hvide lamper,

Et anderledes kunstværk

Mange af vores kunder vælger at investere i en mosvæg, fordi de ønsker noget dekorativt, som er anderledes. Det er også derfor, at Dentsu Aegis Network valgte en mosvæg. En mosvæg kan sammenlignes med gallerikunst. Prisen er cirka det samme, det fås i en række forskellige farver, former og alle størrelser, men den største forskel er, at en mosvæg er et naturligt produkt.

Mosset er præserveret. Det betyder, at det ikke vokser længere, men det er stadig helt naturligt. I stedet er porerne i mosset lukket, så det aldrig tørrer ud og heller aldrig bliver fugtigt. Det er altså ikke skadeligt for hverken bygningen eller andet.

Vi bruger mos, der er allergivenligt og ikke indeholder nogen skadelige stoffer overhovedet. Der er kun brugt produkter til farve og præservering, som også bliver brugt i fødevareproduktion.

Hos Dentsu Aegis Network er de meget glade for deres mosvæg, og den får rigtig meget opmærksomhed fra både medarbejdere, besøgende og kunder.

Dentsu Aegis Network, Rensdyr mos, Mosvæg, kontormiljø,
Kontakt og hør mere om mos

Hvis vi også skal lave en mosløsning til dig, så er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Dentsu Aegis Network, Grøn mosvæg Århus, reception, stole, rensdyrmos

    Dit navn (skal angives)

    Din E-Mail (skal angives)

    Dit telefonnr. (skal angives)

    Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)