Skip to main content

Mos Mosh: Mosvæg med mange muligheder

Mos Mosh har et helt særligt design, som skal skinne igennem alt, de laver. Det er blandt andet et unikt visuelt farveunivers i deres butik, webshop og sociale medier, som sætter en stemning af passion og høj kvalitet. De ville gerne have en mosvæg, som kunne rumme de samme stemninger. Det fik de – men de har også sat deres helt eget præg.

Når man besøger Mos Moshs hjemmeside eller sociale medier, så er det de kobber farvede toner, der skinner igennem. Et filter på alle billederne skaber en stemning af passion og topkvalitet. Det filter ville Mos Mosh også have med ind over deres nyeste kunst i deres fysiske butik: En mosvæg.

Resultatet taler for sig selv.

mos mosh, Logo med mos,

Danske produkter i verdensklasse

Mos Mosh har kun været i modebranchen siden 2010 og har allerede indtaget Danmark og Europa med storm. Væksten er kun gået én vej i alle årene, og der bliver hele tiden bygget mere på – men altid indenfor den samme ramme. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten, passionen og udtrykket.

Derfor var valget af en mosvæg fra Natural Greenwalls også helt naturlig. Det naturlige mos, håndplukket fra europæiske skove og i absolut topkvalitet, passer direkte i den fortælling, som Mos Mosh har.

Mæsvæg med logo,

Kobber baggrund til mosvæg

Kobberrammen til mosvæggen er Mos Moshs egen idé. Ligesom med alt andet de laver, så har Mos Mosh også denne gang formået at tænke ud af boksen, og finde en løsning der passer ned i deres DNA.

Til vores mosvægge er det muligt at sætte enhver ramme og logo på, ligesom vi også kan lave andre former og typer. Hvad end du har idéen selv ligesom Mos Mosh, eller vi skal komme med et kreativt oplæg, så hjælper vi dig gerne.

Mos Mosh, Mosvæg med kobberbogstaver,
Vil du høre mere om vores mos?

Vi kan hjælpe dig med flere forskellige typer mos, og vi laver også gerne et kreativt oplæg til dig, hvor vi kan illustrere dine idéer. Kontakt os gerne.

Kobbervæg med pudemos,

    Dit navn (skal angives)

    Din E-Mail (skal angives)

    Dit telefonnr. (skal angives)

    Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)