Skip to main content

TRUSTZONE: Passer på din IT - og naturen

TRUSTZONE arbejder med IT-sikkerhed – men det er ikke kun den digitale verden, de passer på, det er også naturen. En del af strategien hos TRUSTZONE er at tænke bæredygtigt og miljøvenligt. Det skal deres nye mosvæg symbolisere.

TRUSTZONE arbejder digitalt, men tænker jordnært. Som specialister i IT-sikkerhed, foregår det meste af deres dag i den virtuelle verden, men det stopper dem ikke i at tænke på naturen. TRUSTZONE tænker nemlig bæredygtigt og miljøvenligt, og det er deres nye mosvæg blevet et billede på, det fortæller Office Manager & Marketing Assistant hos TRUSTZONE, Ewa Otulak:

”TRUSTZONE er ikke bare en kold og steril IT-virksomhed. Vi er Skandinaviens største udbyder af SSL/TLS-certifikater og førende inden for PKI-baserede krypteringsløsninger og -software, men vi passer faktisk også på andre ting end IT. Vi passer på vores medarbejdere og på naturen, og vi vil gerne være endnu mere miljøbevidste. Så mosvæggen er blevet et billede på, at vi tænker bæredygtigt, og at vi prøver at skabe lidt varme i en ellers kold tek-verden. Det skaber en god modsætning og en dybde med noget naturligt, modsat alt den teknologi vi arbejder med dagligt.”

Læs mere om TRUSTZONE på linket her

Indendørs mod, pudemos,

TRUSTZONE ønskede kunst – og fik en mosvæg

Idéen med en mosvæg er noget, Ewa Otulak har drømt om længe.

”Jeg har været forelsket i mos længe,” fortæller Ewa Otulak og fortsætter, ”og hos TRUSTZONE ønskede vi at få noget kunst til den store væg. Så jeg så mit snit for at gå videre med min mosidé. Her fandt jeg danske Natural Greenwalls, som kunne lave præcis det, jeg havde drømt om!”

Mosvæggen er lavet med bæredygtig og håndplukket pudemos fra franske skove. TRUSTZONE-logoet er skåret ud i flotte bogstaver af genanvendeligt aluminium.

Mosvæg med logo, Trustzone,

Hele TRUSTZONE er begejstret

Den nye mosvæg er blevet taget rigtig godt imod i hele TRUSTZONE.

”Min begejstring og entusiasme virker til at have smittet af på alle mine kollegaer, der er i hvert fald en stemning i hele huset af, at det er superflot. Det bliver faktisk nævnt dagligt. Der sker mange nye ting i huset pt, men mosvæggen har helt sikkert løbet med opmærksomheden,” fortæller Ewa.

Mosvæggen hænger lige indenfor døren, så det er det første, medarbejderne ser, når de møder på arbejde.

Perfekt samarbejde med Natural Greenwalls

Ewa Otulak er ikke kun begejstret for det færdige resultat. Hele processen fra idé til handling har også været helt perfekt, fortæller hun:

”Samarbejdet har været helt perfekt, virkelig godt fra start af. Natural Greenwalls har været meget behjælpelig og har taget sig god tid til at svare på alle vores spørgsmål. De har været meget hjælpsomme og imødekommende, og det har jeg sat stor pris på. Resultatet er blevet præcis, som jeg havde håbet på.”

Hvis du ønsker at høre mere om vores mosvægge, så kontakt os gerne. Du kan besøge vores showrooms i både Kolding og Køge. Vi kommer også gerne forbi dig med en vareprøve til et uforpligtende møde. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Se katalog med mere speciel mos

Vi kan lave mange forskellige former for kunst med vores håndplukkede mos. Bliv inspireret og se nogle af vores kreative løsninger, ved at klikke på kataloget, eller tryk på “FÅ ET TILBUD” for at få en uforpligtende pris.

FÅ ET HURTIGT TILBUD