Skip to main content

Center for Høretab: ”Æstetisk flot og noget man husker"

Hos Center for Høretab i Fredericia kommer der besøgende fra hele landet i alle aldersgrupper. Men alle besøgende skulle gerne gå derfra med samme følelse: At det var en behagelig oplevelse. Derfor ville centeret gerne have, at gæsterne bliver budt ordentligt velkommen med en mosvæg, som skaber ro og velvære.   

”Vi ville gerne gøre noget anderledes, samtidigt med at det ikke skulle være alt for vildt. Mosvæggen skaber både ro og velvære, og jeg er meget glad for resultatet!” Sådan siger Kamilla Frank, Chefkonsulent hos Center for Høretab i Fredericia.

Mosvæggen, som hænger i entréen hos Center for Høretab, gør netop det. Det er en ny og spændende løsning, som tiltrækker opmærksomhed og nysgerrighed, men samtidig er det også en løsning, som er både rolig og enkel i sit udtryk. Det er i hvert fald den følelse, som Kamilla Frank får, når hun går indad døren:

”Det er spændende, det er nyt, og man skal lige over at røre forsigtigt ved det for at mærke, hvad det er. Det ser rigtig flot ud, og det giver en dejlig ro for øjnene. Og så er det æstetisk flot og helt sikkert noget, man husker.”

Center for Høretab, mosvæg

Besøgende i alle aldre hos Center for Høretab

Hver dag kommer der besøgende fra hele landet i alle aldersgrupper forbi Center for Høretab. Derfor ville de gerne have en løsning, som alle aldersgrupper synes var spændende, men mosvæggen har også en anden funktion:

”Vi har en infoskærm inde i væggen. Folk ser normalt ikke skærme, når de går ind et nyt sted, men det gør de nu, fordi skærmen hænger i den iøjnefaldende væg. Så der er også lidt praktisk bag valget af mosvæggen,” fortæller Kamilla Frank

Center for Høretab, mosvæg

Alle indkøb skal tænkes bæredygtigt

Center for Høretab er en del af Region Syddanmark. Her er der nogle klare klimastrategier og klimamål, og det er blandt andet, at der skal tænkes mere bæredygtigt, især når det kommer til indkøb af nye ting. Det er derfor ikke tilfældigt, at Center for Høretab endte med at vælge mosvægge fra Natural Greenwalls, som består af håndplukket mos fra Skandinavien og er 100% naturligt og allergivenligt. Det fortæller Kamilla Frank:

”Det er vigtigt, at det er et bæredygtigt produkt. Jeg undersøgte markedet lidt, og faldt hurtigt over Natural Greenwalls, og vi støtter deres værdier og klimatiltag, og derfor skulle det selvfølgelig være dem, vi købte af.”

Center for Høretab, mosvæg
Fakta om mosvæggen hos Center for Høretab:
 • Rensdyrmos i farverne LightGrass og Black
 • Håndplukket mos fra Skandinavien
 • 100% naturligt og allergivenligt
 • Ingen vedligeholdelse
 • Støjabsorberende
 • Læs mere her: https://naturalgreenwalls.com/mosvaeg/

Vil du vide mere om vores mos, så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest.

Center for Høretab, mosvæg

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Dit telefonnr. (skal angives)

  Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)