Skip to main content

Interview med Katrine Lee Larsen fra Copenhagen Cartel (Kendt fra Løvens Hule)

Løvens Hule deltager Katrine Lee Larsen fra Copenhagen Cartel arbejder i døgndrift på at gøre verden til et bedre sted med bæredygtigt tøj af genanvendt plastik renset fra havene. Det betyder mange timer på kontoret, og derfor ønskede Katrine Lee Larsen en plantevæg til at rense indeklimaet og bringe naturen indenfor.

Herunder følger et interview med Løvens Hule deltager Katrine Lee Larsen, som er ejer og stifter af Copenhagen Cartel. I forbindelse med hendes nye kontor hos Blazar Capital har vi installeret en flot grøn plantevæg, som skal sikre bedre indeklima og en følelse af at være blandt naturen.

Grønne planter, plantevæg,

Hvorfor ønskede du en plantevæg til dit nye kontor?

Katrine Lee Larsen: Jeg elsker, det jeg laver! Jeg føler mig privilegeret over, at mit arbejde også er min passion. Derfor bruger jeg størstedelen af mine vågne timer på at arbejde, indenfor – foran skærmen – på et kontor. Væk fra naturen.

Vi er netop flyttet ind på vores nye kontor hos Blazar og vi bruger ufattelig mange timer her, flere end derhjemme – derfor er det ekstremt vigtigt, at vores kontor er et sted, hvor vi føler os hjemme og har lyst til at være.

Når man tilbringer så mange timer indenfor, foran skærmen, så savner man naturen og frisk luft. Derfor var vi enige om, at det var vigtigt at bringe naturen ind på kontoret, og da vi opdagede virksomheden Natural Greenwalls, så var vi fuldstændig hooked på at få en ægte plantevæg ind på kontoret.

I min research opdagede jeg også, at udover det æstetiske ved at installere en plantevæg, så var der mange andre fordele. Udover at plantevægge renser luften og dermed øger kvaliteten af luften, så øger det også luftfugtigheden med over 36%. En for lav luftfugtighed giver ekstremt dårligt indeklima og kan give træthed og irritation.

Derfor var det en no brainer, at vi selvfølgelig skulle have en plantevæg på kontoret, for at skabe det mest optimale performancemiljø, så vi er rustet til at skulle redde verdenshavene!

Kontor med plantevæg,

Hvorfor valgte du Natural Greenwalls?

Katrine Lee Larsen: Det betyder rigtig meget for os, at vores samarbejdspartnere deler vores værdier. Derfor blev jeg også positivt overrasket, da jeg fandt ud af at Natural Greenwalls var et dansk opfundet koncept og hele deres plantevægssystem er produceret ud af genanvendt plastik! Det er sejt og helt sikkert noget der betyder rigtig meget for os her i Copenhagen Cartel!

Vil du vide mere om vores plantevægssystem?

Katrine Lee Larsen fra Copenhagen Cartel har helt ret. Vores plantevægssystem er opfundet i Danmark, og vi får det hele produceret her i landet. Vi bruger genanvendt og genanvendeligt plastik, og der er tænkt bæredygtigt i hele processen. Derfor bruger vi også blandt andet minimum 7 gange mindre vand og gødning end andre plantevægssystemer på markedet.

 

Vil du vide mere? Så kontakt os gerne. Vi er altid klar til at fortælle mere eller give dig et uforpligtende tilbud.

    Dit navn (skal angives)

    Din E-Mail (skal angives)

    Dit telefonnr. (skal angives)

    Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)