Skip to main content

Sam Partner: Moscirkel er en smuk dekorativ løsning

Vores nye moscirkel er en smuk og dekorativ løsning, som giver en friskhed til rummet. Det siger Sam Partner CEO og Partner, Michael Duus, hvor vi har installeret de første af vores helt nye moscirkler. 

Mos fås i mange former, farver og løsninger. Vores nyeste løsninger er en moscirkel med en smuk ramme, og dem har vi hængt tre op af hos Sam Partner. Mosset er pudemos, rammen er i mat sort og direktør hos Sam Partner, Michael Duus, er meget tilfreds med løsningen:

“Det er en smuk dekorativ løsning, der giver en friskhed til rummet. Vi er super glade for det, og synes det passer flot ind med vores øvrige inventar og dekoration.”

Se flere billeder og læs mere om vores nye moscirkel herunder.

Pudemos i rammer, g-line,

Moscirkler fås i flere former

Moscirklerne, der hænger hos Sam Partner, er lavet i pudemos. Pudemos har en høj støjabsorberende effekt, og tilføjer en 3D effekt til væggen. Det er et helt naturligt produkt, som er præserveret ved brug af naturlig glycerin og fødevarefarver. Der er ingen vedligehold.

Det er også muligt at få moscirkler med rensdyrmos, hvor vi tilbyder flere farver mos. Derudover fås moscirklerne også med flere forskellige rammer. Fælles for løsningerne er, at designet er i høj kvalitet og stilrent. Det bringer desuden noget af naturen med indenfor.

Vi bruger udelukkende miljøvenlig mos, som er håndplukket i europæiske skove med respekt for naturen.

Pudemos, Grøn mos,

Pudemos

Rensdyr mos,

Rensdyrmos (17 farver)

Ramme i corten farvet,

Corten

Ramme i guldfarvet,

Guld

Mat hvid ramme,

Mat hvid

Mat sort ramme,

Mat sort

Moscirkler på væg, runde mos cirkler, sofa, kontor,
Moscirkler på væg,
Moscirkel, pudemos, grøn mos,

Vil du vide mere om vores moscirkel?

Vi laver mos løsninger i flere forskellige former, farver og mostyper. Dette er blot én af de mange muligheder, vi har med vores miljøvenlige mos. Hvis du ønsker at se flere løsninger, så besøg vores mos side her. Vi laver selvfølgelig også mosvægge, som du kan se her.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

    Dit navn (skal angives)

    Din E-Mail (skal angives)

    Dit telefonnr. (skal angives)

    Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)