Skip to main content

Plantevægge og søjler

”Vi kan næsten dufte plantevæggene” - pK Chemicals

Det er måske, bare noget vi føler, men vi synes, at vi kan dufte plantevæggene. De ser flotte ud og rummene virker friske. Det er dejligt!” Hos pK Chemicals hænger seks plantevægge samt seks plantesøjler – og de gør stor gavn og glæde for både medarbejdere og besøgende, fortæller CCO hos pK Chemicals Henrik Fuglsang.

Seks plantevægge og seks plantesøjler. pK Chemicals har investeret i grønne løsninger og bedre indeklima, og det har virket. Det fortæller CCO hos pk Chemicals Henrik Fuglsang, som mærker en tydelig forskel og effekt af de mange planter:

”Når vi sidder i loungen, så er det en sand fornøjelse. Det er måske, bare noget vi føler, men vi synes, at vi kan dufte plantevæggene. De ser flotte ud og rummene virker  friske. Det er dejligt.”

Vores plantevægge renser luften og øger luftfugtigheden. Det har vi dokumenterede undersøgelser på. Så når Henrik Fuglsang siger, at det virker mere friskt, efter de har fået plantevæggene og plantesøjlerne, så er det ikke bare noget, de føler. Det er også rigtigt.

Projekt

pK Chemicals

Kunde

pK Chemicals
www.pkcas.dk

Vores ydelser

Plantevægge og plantesøjler

Produkter og størrelse

5 hængende plantesøjler
6 plantevægge

pK Chemicals efterlader et grønt indtryk til besøgende

Det er især, når der kommer besøgende udefra, at pK Chemicals får at vide, hvor flotte deres grønne løsninger er. Det fortæller Henrik Fuglsang.

”Vi er ret glade for de grønne løsninger med plantevægge og plantesøjler, men man bliver naturligt også lidt blinde for dem efter lidt tid. Så når vi får besøgende udefra, så er det fedt at se deres reaktion. De tror næsten, at planterne er falske og skal lige over og røre, fordi de står så flot, og det ser så godt ud.”

Plantevæg indbydende og frodig

Danske løsninger i topkvalitet er vigtigt for pK Chemicals

pK Chemicals leverer nogle af de vigtige ingredienser til medicinske produkter. De er produceret her i Danmark og er i topkvalitet. Derfor er det også en vigtig ekstra bonus for dem, at de løsninger, de investerer i, er danske og i topkvalitet. Det er Natural Greenwalls.

”Grøn er jo det nye sort, og vi vil også gerne være grønne og har nogle grønne initiativer. Vi er glade for, at Natural Greenwalls er dansk og produceret i Danmark i topkvalitet og af bæredygtige materialer. Det passer rigtig godt hos os, og det er noget, vi har haft fokus på,” fortæller Henrik Fuglsang og fortsætter:

”Derudover, så har vi udsigt til havet og grønne områder, så det passer rigtig godt med nogle grønne løsninger, hvor man tager naturen med indenfor.”

Godt samarbejde på tværs af leverandører

Efter plantevæggene og plantesøjlerne er blevet sat op, er det Jydsk Planteservice, som har overtaget servicen af de grønne løsninger. Det samarbejde fungerer ligeledes rigtig godt, fortæller Henrik Fuglsang:

”Gartnerne, der har været her fra Jydsk Planteservice, er store plantenørder. Så de passer planterne rigtig godt og kommer med inputs til os om ændring af plantevalg, andre farver eller lignende. Det er dejligt, at vi på den måde har en levende væg, som vi også kan skifte lidt ud i og skabe nyt liv til. Så samarbejdet har fungeret godt hele vejen rundt uanset hvem, vi har haft fat på.”