Skip to main content

Blomstervirksomhed vil gøre svenske virksomheder endnu grønnere

Hässelby Blommor er 4. generations blomstervirksomhed og har over 100 års erfaring med planter til erhverv. En ny landsdækkende aftale mellem Hässelby Blommor og danske Natural Greenwalls skal gøre svenske virksomheder endnu grønnere ved at byde naturen indenfor med bæredygtige plantevægge.

Indendørs planter er populære som aldrig før. De er dekorative, luftrensende og forbedrer indeklimaet, og det har gjort, at mange private har inviteret naturen med indenfor. Men også svenske virksomheder vil have planter – de vil gerne have mange planter faktisk. Men mens pladsen på gulvet er trang, er der bedre plads på væggene og i loftet.

Derfor har svenske Hässelby Blommor, som er Sveriges førende leverandører af plantedesignløsninger til virksomheder, indgået en landsdækkende aftale på plantevægge og plantesøjler med den danske virksomhed Natural Greenwalls.

”Head of Garden” ved Hässelby Blommor, og ansvarlig for installation af plantevægge, Magnus Lingberg siger om samarbejdet:

”Der er mange grunde til, at vi har valgt Natural Greenwalls, men ordet ”Nemt” opsummerer det ret godt. Det er nemt at installere, servicere, og nemt at tilpasse store og små vægge. Men vigtigst: Det er nemt for vores kunder. Natural Greenwalls plantevægge kan sættes op uden nogen installationer overhovedet. Det er ikke nødvendigt med adgang til direkte vand, afløb eller nogle elektriske installationer. Det er bare en smuk væg fuld af planter.”

Plantevægge hos Google, MAERSK og H&M

Natural Greenwalls sælger plantevægge og plantesøjler i 14 forskellige lande fra Australien til Finland, og deres plantevægge vokser hos kunder som Google, MAERSK og H&M, men også på plejehjem og uddannelsesinstitutioner. Fælles er, at de ønsker et bedre indeklima, og her kan Natural Greenwalls hjælpe takket være de mange planter per kvadratmeter.

Natural Greenwalls plantevægge er lavet af genbrugsmaterialer, det er 100% produceret i Danmark og så har planterne brug for minimalt med vand og gødning takket være et vandingssystem. Natural Greenwalls er altså ikke kun grønt udvendigt, men også indvendigt.

Dertil kommer, at Natural Greenwalls plantevægge har en stor effekt på indeklimaet. Med 30 planter per kvadratmeter, så formår planterne at rense luften markant, samtidig med at de forbedrer akustikken, pynter virksomheden og i sidste ende kan nedbringe antallet af sygedage hos medarbejderne, fordi de forbedrer indeklimaet.

Det er også derfor, at Hässelby Blommor nu har valgt at indgå en landsdækkende aftale med Natural Greenwalls, som skal bringe endnu flere planter og plantevægge indenfor hos svenske virksomheder.  Til gavn for virksomheden, medarbejderne og miljøet.

Hässelby Blommor logo,

Hässelby Blommor
www.hasselbyblommor.se