Skip to main content

NRGI: En glaselevator forvandlet til en grøn plantevæg

NRGI er et af Danmarks største energiselskaber, og de arbejder for et bæredygtigt samfund og en renere planet. Det ønskede de at signalere, når de besøgte deres hovedkvarter.

Projekt

NRGI

Kunde

NRGI
www.nrgi.dk

Vores ydelser

Plantevæg

Produkter og størrelse

1 plantevægge
13 meter høj – 1,8 cm bred

Når man træder ind på NRGi’s hovedkvarter i Aarhus, går du direkte ind i det store og imponerende atrium, hvor der plejede at stå en glaselevator. Men den glaselevator ønskede de at forvandle udseendet på, så det i stedet blev en 13 meter høj grøn væg for at signalere en bæredygtig profil og forbedre indeklimaet. Det kunne vi naturligvis hjælpe med.

13 meter høj plantevæg

En stor grøn plantevæg

Vores plantevægssystem er fleksibelt og kan monteres på næsten enhver overflade. Det blev sat på prøve her med glaselevatoren. Men det var naturligvis ikke noget problem. Den plantevæg er 13 meter høj, 1,8 meter bred og indeholder mere end 500 planter.

Den grønne væg er synlig fra næsten alle rum i hovedkvarteret og bringer masser af glæde. Den er synlig fra det første øjeblik du træder ind i bygningen, og derfra på hele din rejse rundt fra kontor til kontor.

Drone video af plantevæggen

Vores dygtige fotograf har været på besøg hos NRGi for at tage billeder af plantevæggen – og han havde taget sin drone med. Det kom der denne imponerende video ud af, hvor man virkelig får en fornemmelse for, hvad det betyder, når du bringer naturen med indenfor.

Internationalt anerkendt plantevæg hos NRGi

Hvert andet år uddeler ”EILO – European Interior Landscape Organisation” – sin ”Best Projects Award”. Det generelle tema for 2021 var “Få kontoret til at føles som hjemme”. Her blev plantevæggen hos NRGi nomineret til prisen i kategorien ”Vertical Green”. Det blev desværre ikke til en sejr, men alene anerkendelsen i nomineringen er vi naturligvis stolte af.

Projektet er lavet af Natural Greenwalls og Jydsk Planteservice ved hjælp af Natural Greenwalls-systemet. Kunden er NRGi beliggende i Aarhus, Danmark.