Overblik

Opgradering af plantevæg

I årsrapporten for 2015 skriver Lif, at de arbejder for et stærkere Danmark, hvor forskning, udvikling og innovation omsættes i sundhed, vækst, arbejdspladser og velstand til gavn for det danske samfund. Velbehandlede og velfungerende mennesker er et aktiv for deres familier, deres netværk og for det danske samfund. Derfor betaler det sig at investere i sundhed for mennesket socialt og økonomisk.

Med det mål for øje er det også naturligt for Lif at investere i egne medarbejdere og arbejdspladsen Lif. For 5 år siden investerede man derfor i en flot grøn plantevæg, som har prydet kantinen til stor glæde for de ansatte og gæster i huset. Desværre var plantevæggen blevet angrebet af utøj, der var en del algedannelse og huller i tekstilen, som var blevet til ved udskiftning af planter.

Natural Greenwalls blev kontaktet af Lif primo 2016 for at høre, om vi kunne yde førstehjælp til deres plantevæg. Resultatet blev en opgradering af plantevæggen ved hjælp af vores patenterede og miljøvenlige system. Plantevæggen hos Lif er nu en energivenlig løsning, som bevarer en ren overflade og ikke danner alger og fugt.

Det eksisterende vandingsanlæg og rammen omkring plantevæggen blev genbrugt, men planter og plantevægssystemet er fra Natural Greenwalls. Det endelige resultatet er en flot og bæredygtig løsning.

Projekt

Lif – Lægemiddelindustriforeningen

Kunde

Lif – Lægemiddelindustriforeningen

Vores ydelser

Rådgivning, installation samt drift og vedligehold

Plantevæggens størrelse

30 m2

Opgradering af eksisterende plantevæg

Investering i sundhed

Delvis genbrug af tidligere løsning

Natural Greenwalls blev kontaktet af Lif primo 2016 for at høre, om vi kunne yde førstehjælp til deres plantevæg.
Resultatet blev en opgradering af plantevæggen ved hjælp af vores patenterede og miljøvenlige system.