Arkaden i Odense – streetfood

Arkaden i Odense er genåbnet! Efter at være gået konkurs i sommeren 2019, hvor Arkaden Food Market ikke kunne få økonomien til at løbe rundt grundet faldende besøgstal, har en ny ejer nu købt stedet og valgt at fokusere helt anderledes.

Arkaden Street Food skal være instavenlig! Det betyder grønne løsninger – og det betyder, at de kontaktede os.

Med mosvægge af rensdyrmos og plantesøjler i loftet er du nu omringet af grønt – og der er masser af flotte billeder på Instagram under #arkadenstreetfood

Arkaden Street Food består af 12 madboder og 2 barer – men der bliver hele tiden udvidet med nye madboder. Der er noget for alle, om du ønsker vegetar, take-away, social-dining eller andet.

Der er lige nu 84 forskellige retter, 33 forskellige drikke, 450 siddepladser og cirka 1500 gæster – hver dag, som nyder godt af den nye grønne indretning med mosvægge og plantesøjler.

Du kan se hele udvalget af mad her: https://arkadenodense.dk/ 

Kunde

Arkaden Street Food i Odense

Vores ydelser

Rådgivning, installation samt drift og vedligehold

Arkaden i Odense

Street Food der gør indtryk

Omringet af natur og masser af instagram-venlighed. Det er, hvad Arkaden Street Food i Odense er blevet til – og med stor succes. Billederne taler sig eget tydelige sprog, og kunderne er heldigvis også glade.

På Instagram ser det også ud til, at der er gang Arkaden. Under #ArkadenStreetFood kan du se masser af glade gæster, som bruger mosvæggene som baggrund for deres billeder.

Plantesøjlerne giver en følelse af at være omringet af natur, da de hænger over de spisende, og samtidig giver en imponerende grøn oplevelse, når du træder ind ad døren. Hvis du sidder på 1. sal og kigger udover Arkaden, så får du også indtryk af at være en del af naturen.

Arkaden Street Food er en oplevelse, der er værd at besøge.