Jydsk Planteservice showroom

“Fremtidens arbejdsplads” – det var målet, da Jydsk Planteservice skulle indrette deres showroom på ny. Vi har derfor stillet hele vores sortiment til rådighed: Plantevæg, mosvæg, plantesøjle, mobil plantevæg og TeakWall.

Fremtidens arbejdspladser skal være grønne, kreative og miljøvenlige, og det kan de både være og vise ved at have grønne løsninger som vores produkter. Derfor er vi glade for at få lov til at være en del af deres showroom.

Jydsk Planteservice er Danmarks største leverandør af indendørs planteløsninger og forhandler af Natural Greenwalls løsninger. De har mere end 4.500 nuværende kunder spredt i hele Danmark, hvor de servicerer deres planter hver tredje uge.

De har afdelinger i både Aarhus, Kolding og Køge. Vi har tidligere været med til at indrette afdelingerne i Aarhus og Kolding, og altså nu også i Køge, hvor dette showroom befinder sig.

Det er altid muligt at få en rundtur og se produkterne tæt på. Kontakt os for at booke en aftale.

Projekt

Showroom af grønne løsninger

Kunde

Jydsk Planteservice

Ådalen 14, 4600 Køge

Vores ydelser

Rådgivning, installation samt drift og vedligehold

Plantevæg, mosvæg, plantesøjle, g-line, TeakWall og mobil plantevæg

Du er altid velkommen til at få en rundvisning på fremtidens arbejdsplads – både i Køge, Aarhus eller Kolding, hvor vi sammen med Jydsk Planteservice har indrettet deres showrooms. Der er både mulighed for at se vores mosvægge, plantevægge, TeakWalls, mobile plantevægge, G-line produkter, plantesøjler og vandvægge. Vi har et bredt sortiment af grønne løsninger, som naturligvis alle er bæredygtige og miljøvenlige.

Hvis du ønsker at vide mere, så tag endelig fat på os. Vi giver dig altid gerne en rundtur i et af vores showrooms eller hos en af vores nuværende kunder. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende.