Skip to main content

Grønne plantevægge til både inde -og udendørs

Som de eneste på markedet kan vi nu installere vores plantevægge og plantesøjler i alle størrelser både indenfor og udenfor – helt uden installationer overhovedet. Du får altså en væg fuld af planter – uden besvær.

Vi forsøger hele tiden at udvikle videre på vores plantevægssystem. Vores hovedfokus har fra start været at lave det bæredygtigt, nemt, enkelt og med optimal trivsel for planterne. Nu har vi udviklet videre på vores plantevægge og plantesøjler og gjort systemet bag endnu nemmere. Derfor kan vi nu installere vores plantevægge og plantesøjler både udenfor og indenfor i alle størrelser – og helt uden nogen former for installationer.

Uden installationer betyder:

 • Intet behov for direkte vand
 • Ingen el-installationer
 • Ingen ekstern vandtank med en larmende pumpe
 • Intet vandkar
 • Intet afløb
 • Kun en flot væg fuld af planter

I stedet har vi en mobil vandvogn, som skal kobles til plantevæggene hver tredje uge, som pumper vand og gødning rundt til alle planterne. Dette er uanset om plantevæggen er 5, 10 eller 50 kvm. Vi anbefaler en planteservice aftale med Jydsk Planteservice.

grøn plantevæg,

Plantevægge med automatisk vanding – og opsamlet regnvand

Vi har selvfølgelig stadig mulighed for at lave vores plantevægge med automatisk vanding. Det vil vi altid anbefale i nybyggeri, fordi der så er adgang til at tænke direkte vand ind, så vanding og gødning kan styres automatisk og digitalt – men det er ikke nødvendigt.

Vores plantevægge med automatisk vanding har også mulighed for at benytte opsamlet regnvand til plantevæggen.

Natural Greenwalls-plantevægssystem er desuden 100% produceret i Danmark, lavet af genbrugsmaterialer og med fokus på minimalt ressourceforbrug. Vi har forsøgt at tænke bæredygtighed ind i hele processen, så vores plantevægssystem bliver så grønt som muligt – både udenpå og indeni.

Det er også en af grundene til, at Natural Greenwalls-produkter i dag bliver solgt i ikke kun Danmark, men også 14 andre lande i verden fra Australien til Sverige.

Torvehallerne, Søjler,
Plantesøjler,
plantevæg, sofa, kontor,
Plantesøjler, kontormiljø.
Mødelokale, plantevæg,

Vil du vide mere om vores plantevægssystem?

Vi laver plantevægge, plantesøjler og mobile plantevægge i alle størrelser – og både ude og inde. Hvis du ønsker at vide mere, så tag endelig fat i os, så kan vi tage en uforpligtende snak og sende et tilbud til dig. Udfyld blot formularen herunder. 

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Dit telefonnr. (skal angives)

  Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)