Skip to main content

Plantesøjler – nu også omkring eksisterende søjler

Søjler er et af de klassiske arkitektur elementer, og findes stadig overalt. Den runde cylinder form giver et prestigefuldt og stilfuldt udtryk. Hos Natural Greenwalls har vi nu mulighed for at beklæde eksisterende søjler med vores plantevægssystem – og vi er meget glade for resultatet. 

Hos Natural Greenwalls forsøger vi hele tiden at gentænke og innovere vores system, så det passer til flere scenarier og alle forespørgsler. Vores system, som er 100% produceret i Danmark af materialer lavet af genbrug og i højeste kvalitet, er meget fleksibelt. Derfor tænkte vi, at det også måtte være muligt at lave det omkring eksisterende søjler. Det er vi nu lykkedes med.

Bank, Indendørs plantesøjle,

Plantesøjler uden installationer og besvær

Det er nemt og enkelt for os at opsætte vores plantesøjler omkring eksisterende søjler, og vi kan gøre det på alle overflader – både udenfor og indenfor.

Vi har sågar mulighed for at tage det hele ned igen, uden det har efterladt skader på bagvæggen eller søjlen. Se mere til installationen her.

Vi kan opsætte vores plantesøjler uden nogen installationer, det betyder:

  • Intet behov for direkte vand
  • Ingen el-installationer
  • Ingen ekstern vandtank med en larmende pumpe
  • Intet vandkar
  • Intet afløb
  • Kun en flot væg fuld af planter

Vores plantevægge og plantesøjler bliver i stedet vandet via en mobil vandvogn, som vi anbefaler professionelle gartnere tager sig af. I Danmark anbefaler vi Jydsk Planteservice. Deres gartnere vil tage sig af vanding, beskæring, gødning, udskiftning og giver 100% garanti på både planter og på Natural Greenwalls-systemet.

Plantesøjle, indkøbscenter,

Kun fantasien sætter grænser for plantevægge og plantesøjler

Vi har tidligere installeret vores plantevægge på en glaselevator, som du kan se i videoen her. Og vi har formet vores plantesøjler som en 55 meter lang spiral/drage, som strækker sig over flere etager hos Testo. Se billeder af casen her. Så det er kun fantasien, der sætter grænser for installationen af vores plantevægge og plantesøjler. 

Så hvad end du har af gode, sjove eller vilde idéer, så hjælper vi gerne. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt.