Skip to main content

AccuRanker og deres grønne indslag med Natural Greenwalls

I hjertet af Aarhus har AccuRanker, kendt for deres topklasse software, sat et unikt præg på deres kontor med lidt hjælp fra danske forhandler Jydsk Planteservice. AccuRanker er stolte af deres brand og logo, og de ønskede en særlig måde at vise det frem på. Hvad er bedre end at gøre det med levende grønt? Så Jydsk Planteservice gik i gang med at kreere en plantevæg og en mosvæg med vores produkter, begge prydet med deres logo.

Plantevæg med logo

AccuRanker

AccuRanker har siden 2013 markeret sig som et af de førende navne inden for deres område. Med et logo, de er rigtig stolte af, var de på udkig efter en anderledes måde at fremhæve dette på. Derfor faldt idéen om at bruge naturen selv til at formidle deres brand lige i AccuRankers smag – og det blev til en plantevæg og en mosvæg med AccuRankers logo lavet med Natural Greenwalls-plantevægssystemet og med vores mosprodukter.

Mosvæg med orange logo

AccuRanker har et orange logo – ikke en farve, der normalt forbindes med mos, men alligevel fangede ideen om en mosvæg med deres karakteristiske orange logo i deres interesse. Vi bruger fødevarefarve til at give vores mos den præcise nuance, som holder i årevis uden nogen form for vedligeholdelse. Dermed er mosset stadig naturligt og bionedbrydeligt. Rensdyrmoset, som vi bruger, er indsamlet med omtanke for naturen fra de skandinaviske skove. Behandlet med glycerin og fødevarefarve, beholder mosset sin naturlige tekstur og farve langt ud i fremtiden, uden at det kræver vand eller pleje.

mosvæg med logo, orange mos,

Plantevæg – AccuRankers logo i naturens ramme

Med plantevæggen ønskede AccuRanker noget, der var helt naturligt. Sammen med Jydsk Planteservice designede vi derfor en ramme og logo i cortenstål, der står i smuk kontrast til det grønne. Vores plantevægssystem, 100% dansk produceret og lavet af genanvendte materialer, er ikke kun grønne af udseende, men også i drift, da de bruger minimalt med vand og stort set intet går til spilde.

Plantevæg i kantine,

Lyst til dit eget grønne udtryk?

Er du inspireret af AccuRankers grønne initiativ og kunne tænke dig noget lignende? Hos Natural Greenwalls står vi klar til at hjælpe. Uanset om du har brug for en grøn væg inde eller ude, stor eller lille, så er vi kun en samtale væk. Tag fat i os for en uforpligtende snak og lad os se, hvordan vi kan bringe lidt mere grønt ind i din hverdag.