Netto 3.0: Nu med 7 plantevægge

By 4. januar 2019januar 8th, 2019Nyheder

”Kampen om discountkunderne raser” og for at vinde kampen er Netto i gang med at redesigne deres butikker. Det betyder, at 7 Netto butikker nu er udstyret med Natural Greenwalls plantevægge. Blandt andre Netto butik nummer 500

På et marked, hvor konkurrencen er stor og forskellene små, er det vigtigt at kunne differencere sig fra sine konkurrenter. Det ved Netto, og derfor har de taget kampen om discountkunderne op. Med et helt nyt design skal Netto udvikles til en version 3.0, hvor kvalitet er i højsædet. Det har betydet, at der er blevet plads til Natural Greenwalls plantevægge i 7 forskellige Netto butikker.

Plantevæggene er placeret, så det er noget af det første, kunderne får øje på, når de træder ind. De har fået specialdesignede mål og rammer, så de passer sammen med det øvrige interiør i de nye flotte Netto 3.0 butikker.

Hvorfor valgte Netto plantevægge?

Netto er i forvejen den danske discountkæde, som har flest butikker i Danmark, men derfor er det stadig vigtigt at forny sig, fortæller topchef i Netto International Michael Løve til Børsen:

”Jeg kan konstatere, at Netto har et stærkt brand, men på et eller andet tidspunkt skal man kigge kritisk på, om man kan forandre konceptet,” siger Michael Løve om en af årsagerne til det nye design. Netto vil have færre spotvarer og større fokus på kvalitet og bæredygtighed. På de to sidste punkter passer Natural Greenwalls perfekt ind. Vores plantevægssystem er opbygget af bæredygtigt materiale i topkvalitet. Det er desuden dansk produceret og patenteret. Læs mere om systemet her.

Til FødevareWatch har Michael Løve også sagt følgende: “Vores inspiration tager afsæt i, at vi gerne vil signalere, at vi er en dansk, skandinavisk virksomhed. Det skal man et eller andet sted kunne mærke i design og materialer, og derfor ser man i butikkerne mange naturmaterialer. (…) Hvis det ligner træ, så er det træ, selv skiltningen er af træ,” pointerer Michael Løve, inden han peger på den plantevæg, der bestående af rigtige planter, er noget af det første, som kunderne ser i butikken. (kilde: https:/fodevarewatch.dk/Detail/article10663141.ece)

Netto butik nummer 500

Fornyligt åbnede Netto butik nummer 500 i Danmark – og det var med en af vores plantevægge som blikfang. Plantevæggene er placeret, så det er noget af det første, kunderne får øje på, når de træder ind i de nye Netto butikker. Derfor er det også vigtigt, at plantevæggen og systemet bag er i topkvalitet, og det er plantevægssystemet fra Natural Greenwalls. Vi kan garantere, at systemet er 100% vandtæt, og derudover har vores system også markedets mindste vandforbrug og behov for gødning samt udskiftning af planter. Det har vores forhandler Jydsk Planteservice regnet på i dette blogindlæg. 

Alle plantevæggene i Netto har tilhørende planteservice som udføres af Jydsk Planteservice. Med valg af en serviceaftale giver vi samtidig evighedsgaranti på systemet, ligesom Jydsk Planteservice giver garanti på planterne. Dermed er Netto dækket ind mod alle uforudsete udgifter.

planteservice, NETTO plantevæg, beregning af vandforbrug, Natural Greenwalls

Hvor kan du se en Netto plantevæg?

Hvis du selv vil se en Netto plantevæg, så kan du gøre det her:

1799 København V, Constantin Hansens Gade 2

2100 København Ø, Lyngbyvej 34

2300 København S, Kongelundsvej 49

3100 Hornbæk, Sauntevej 1

4050 Skibby, Hovedgaden 50B

4760 Vordingborg, Ugledigevej 156

8240 Risskov, Frijsenborgvej 5


Vil du vide mere om vores plantevægge? Så kontakt os gerne

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Din besked

  Pudemos, Trustzone logo,

  TRUSTZONE: Natur vs. teknologi

  | Mos, Nyheder | No Comments
  TRUSTZONE arbejder med IT-sikkerhed – men det er ikke kun den digitale verden, de passer på, det er også naturen. En del af strategien hos TRUSTZONE er at tænke bæredygtigt…
  Mæsvæg med logo,

  Mos Mosh-væg

  | Mos, Nyheder | No Comments
  Mos Mosh har et helt særligt design, som skal skinne igennem alt, de laver. Det er blandt andet et unikt visuelt farveunivers i deres butik, webshop og sociale medier, som…
  Dentsu Aegis Network, Rensdyr mos, Mosvæg, kontormiljø,

  Dentsu Aegis Network – Mosvæg

  | Mos | No Comments
  Hos Dentsu Aegis Network er de innovative, skiller sig ud og gør tingene anderledes. Derfor ville de gerne have en stor grøn mosvæg som blikfang.