NOVASOL: Mobile plantevægge giver et break

By 31. januar 2019november 4th, 2019Nyheder
Plantevægge, grønne vægge,

I en travl hverdag kan det være nødvendigt at tage et break, slappe af og lukke alt andet ude. Hos NOVASOL hjælper tre plantevægge med det – to af dem er mobile, så de kan være med til at skabe en stille stund

Når dagene er fuldt booket og hovedet er fyldt op, kan det være nødvendigt at finde et stille hjørne og tage et break. Hos NOVASOL har de sørget for at give plads til dette med loungeområder og hyggekroge, og hertil indgår to mobile plantevægge og en flot plantevæg i kantinen. Det har medarbejderne taget meget positivt imod, fortæller Lone Kempel Schultz, som er Executive Assistant hos NOVASOL:

”Vi er utrolig glade for plantevæggene, og vi har fået masser af positiv respons fra medarbejderne.”

Plantevægge skaber privathed hos NOVASOL

For at indrette loungeområder med mulighed for privathed, ønskede NOVASOL mobile afskærmninger, som kunne skærme af, hvis der var behov for det. Valget faldt på to mobile plantevægge fra Natural Greenwalls, og det er lykkedes med det ønskede resultat;

”Vores kantine er et stort samlingspunkt for morgenmad og frokost. Men folk går derud på alle tidspunkter af dagen for at slappe af eller tage et break. De bruger vores loungeområde, hvor de mobile plantevægge er med til at skabe lidt privathed. Derudover er de mobile plantevægge i særdeleshed også med til at give noget smukt at se på, noget hygge og noget miljø. De står super godt derude,” fortæller Lone Kempel Schulz

NOVASOL havde udfordringer med mørkt lokale

NOVASOL havde et stort ønske om ikke kun to mobile plantevægge, men også en plantevæg til at pynte deres kantine. Plantevæggen skulle dog være i den mørke ende af kantinen, og det medførte udfordringer. Heldigvis havde Natural Greenwalls dog en løsning.

”De to mobile plantevægge lever i bedste velgående, fordi de får masser af lys. Vi har haft nogle udfordringer med den stationære plantevæg, fordi den er placeret i en mørk ende af lokalet. Det har vi dog fundet en rigtig god løsning på, hvor vi med de rigtige lysspot, nu virkelig kan se, at der sker noget med planterne. De vokser sig store og smukke, og vi er meget glade for løsningen,” fortæller Lone Kempel Schultz

Planteservice sikrer sunde planter

Den rutinemæssige service tager Jydsk Planteservice sig af. De sørger for, at planterne trives, så plantevæggen altid fremstår flot og grøn, fortæller Lone Kempel Schultz:

”Vi har haft en rigtig god dialog med Jydsk Planteservice om, hvilke planter der lever bedst under de betingelser, så den stadig er smuk, og vi er super glade for den. Vi har en god løbende dialog, og det er rart kun at skulle kontakte én.”

Hvis du vil læse mere om NOVASOL, så finder du deres hjemmeside her

Vil du vide mere om vores plantevægge? Så kontakt os gerne

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Din besked

  Pudemos, Trustzone logo,

  TRUSTZONE: Natur vs. teknologi

  | Mos, Nyheder | No Comments
  TRUSTZONE arbejder med IT-sikkerhed – men det er ikke kun den digitale verden, de passer på, det er også naturen. En del af strategien hos TRUSTZONE er at tænke bæredygtigt…
  Mæsvæg med logo,

  Mos Mosh-væg

  | Mos, Nyheder | No Comments
  Mos Mosh har et helt særligt design, som skal skinne igennem alt, de laver. Det er blandt andet et unikt visuelt farveunivers i deres butik, webshop og sociale medier, som…
  Dentsu Aegis Network, Rensdyr mos, Mosvæg, kontormiljø,

  Dentsu Aegis Network – Mosvæg

  | Mos | No Comments
  Hos Dentsu Aegis Network er de innovative, skiller sig ud og gør tingene anderledes. Derfor ville de gerne have en stor grøn mosvæg som blikfang.