Træningsdag for nye forhandlere fra hele Europa

By 30. april 2019maj 3rd, 2019Nyheder
planteservice, uddannede gartnere

Snakken over middagsbordet har lydt anderledes, end den plejer i denne måned. Vi har nemlig afholdt flere træningsdage for nye Natural Greenwalls forhandlere i hele Europa.

 

Dublin, Berlin, Moskva, Oslo, Stuttgart, Wien, Zagreb, Freiburg, Trondheim, Salzburg, Lund, Grækenland, Italien, Schweiz – listen af lande er nu oppe på 14 og listen med byer meget højere. Vores system har efterhånden spredt sig fra Danmark til hele Europa, og vi får hele tiden nye forhandlere. For at forhandlerne får den optimale viden om vores system, så inviterer vi dem til Danmark, hvor de får en grundig oplæring.

Det har vi haft to gange i denne måned, og det har været en stor succes!

Fra vugge til grav

På træningsdagen får de nye forhandlere en gennemgang af vores produkter fra vugge til grav. De hører både om det behov, der affødte Natural Greenwalls, de hører om de bæredygtige produkter, systemet består af, og om hvordan systemet skal etableres og serviceres. Inden træningsdagene har været omme, har vores nye forhandlere været fuld af ny viden og klar til at afprøve det hos deres kunder. Derudover er Natural Greenwalls naturligvis altid klar til at hjælpe, skulle der opstå de mindste uforudsete spørgsmål.

Masser af viden og sparring på tværs

Udover at forhandlerne skal lære noget om vores system, så bruger vi også træningsdagene som en vidensdeling og sparring på tværs af landegrænser. Fælles for alle forhandlerne er, at de arbejder inden for den grønne branche, og derfor kan de også lære hinanden en masse – og de kan lære os en masse. Derfor har det været nogle meget spændende dage i deres selskab.

Tak til:

ISS Norge, Plant Up, Element Green Group, Dream in Green, Blossom, BML Montagen

Program

 • Introduktion til Natural Greenwalls: Historie, vision og forhandlernetværk
 • Fordele ved Natural Greenwalls: 100% bæredygtigt, vand- og energiforbrug, 100% vandsikkert mm.
 • Praktisk demonstration af systemet. Fra opsætning til service til vedligehold
 • Produktgennemgang – Mobile plantevægge, Plug & Play, Plantesøjler, Vandvogne, Specialdesignede ønsker og nyheder
 • Marketing support til web, brochures mm.

Vil du vide mere om vores træningsdage? Så kontakt os gerne

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Din besked

  Katrine Lee Larsen, Christian Arnstedt,

  Plantevæg hos Løvens Hule-succes, Katrine Lee Larsen/Copenhagen Cartel

  | Nyheder | No Comments
  Løvens Hule deltager Katrine Lee Larsen fra Copenhagen Cartel arbejder på at gøre verden til et bedre sted. Det skal plantevæggen hjælpe med
  Gazelle pris, Plantevæg, Natural Greenwalls,

  Gazelleprisen 2020

  | Nyheder | No Comments
  Gazelleprisen 2020: Hos Natural Greenwalls er vi meget stolte af at have modtaget Børsens Gazellepris 2020 som en af 1.885 danske virksomheder og efter en vækst på 161%. Vores strategi…
  Center for Høretab, mosvæg

  Center for Høretab: “Mosvæggen skaber ro og velvære”

  | Mos, Nyheder | No Comments
  Center for Høretab ville have en løsning, som alle aldersgrupper synes var spændende, men mosvæggen har også en anden funktion: