Træningsdag for nye forhandlere fra hele Europa

By 30. april 2019 maj 3rd, 2019 Nyheder

Snakken over middagsbordet har lydt anderledes, end den plejer i denne måned. Vi har nemlig afholdt flere træningsdage for nye Natural Greenwalls forhandlere i hele Europa.

 

Dublin, Berlin, Moskva, Oslo, Stuttgart, Wien, Zagreb, Freiburg, Trondheim, Salzburg, Lund, Grækenland, Italien, Schweiz – listen af lande er nu oppe på 14 og listen med byer meget højere. Vores system har efterhånden spredt sig fra Danmark til hele Europa, og vi får hele tiden nye forhandlere. For at forhandlerne får den optimale viden om vores system, så inviterer vi dem til Danmark, hvor de får en grundig oplæring.

Det har vi haft to gange i denne måned, og det har været en stor succes!

Fra vugge til grav

På træningsdagen får de nye forhandlere en gennemgang af vores produkter fra vugge til grav. De hører både om det behov, der affødte Natural Greenwalls, de hører om de bæredygtige produkter, systemet består af, og om hvordan systemet skal etableres og serviceres. Inden træningsdagene har været omme, har vores nye forhandlere været fuld af ny viden og klar til at afprøve det hos deres kunder. Derudover er Natural Greenwalls naturligvis altid klar til at hjælpe, skulle der opstå de mindste uforudsete spørgsmål.

Masser af viden og sparring på tværs

Udover at forhandlerne skal lære noget om vores system, så bruger vi også træningsdagene som en vidensdeling og sparring på tværs af landegrænser. Fælles for alle forhandlerne er, at de arbejder inden for den grønne branche, og derfor kan de også lære hinanden en masse – og de kan lære os en masse. Derfor har det været nogle meget spændende dage i deres selskab.

Tak til:

ISS Norge, Plant Up, Element Green Group, Dream in Green, Blossom, BML Montagen

Program

  • Introduktion til Natural Greenwalls: Historie, vision og forhandlernetværk
  • Fordele ved Natural Greenwalls: 100% bæredygtigt, vand- og energiforbrug, 100% vandsikkert mm.
  • Praktisk demonstration af systemet. Fra opsætning til service til vedligehold
  • Produktgennemgang – Mobile plantevægge, Plug & Play, Plantesøjler, Vandvogne, Specialdesignede ønsker og nyheder
  • Marketing support til web, brochures mm.

Vil du vide mere om vores træningsdage? Så kontakt os gerne

Dit navn (skal angives)

Din E-Mail (skal angives)

Din besked

Træningsdag for nye forhandlere fra hele Europa

| Nyheder | No Comments
Dublin, Berlin, Moskva, Oslo, Stuttgart, Wien, Zagreb, Freiburg, Trondheim, Salzburg, Lund og Grækenland, Italien, Schweiz – listen af lande er nu oppe på 14 og listen med byer meget højere.
Park logo, grønt mos, pudemos,

PARK Styling: “Mosvæggen er et fantastisk blikfang”

| Mos, Nyheder | No Comments
PARK Styling er den nye dreng i (frisør)klassen. De vil skabe en grøn og rolig oase midt i byen, hvor fokus er på bæredygtige produkter og et innovativt, nyt koncept.…
Danmarks højeste plantevæg

Danmarks højeste plantevæg – 30 grønne meter

| Nyheder | No Comments
Når du træder ind i Aarhus Kommunes nye kontorer møder du en 30 meter høj væg af planter. Resultatet er intet mindre end betagende. Det er Danmarks højeste plantevæg, og…