Skip to main content

Køkken-alrummet er husets kerne hjemme hos Sanne og Thomas Hansen, og derfor bliver der kælet ekstra for detaljerne. En otte kvadratmeter plantevæg er prikken over i’et – og den er de ”helt vilde med!”

Personlig indretning – det har Sanne og Thomas Hansen i den grad formået at skabe i deres hjem nær Kolding. Alt er nøje udvalgt, så det skaber præcis den effekt, de ønsker – hvor nøgleordene er liv, glæde og natur. Her indgår en otte kvadratmeter grøn væg fra Natural Greenwalls, som også sælger plantevægge til private – og det er Thomas Hansen glad for:

”Vi er super glade for plantevæggen! Den giver noget liv, varme og glæde. Vi spiser lige ved siden af plantevæggen hver dag, og det er fantastisk. Det er lidt ligesom et maleri, det er bare levende, grønt og giver masser af positiv energi.”

Ændring, fra den 2022 sælger vi desværre ikke til private længere.

Plantevægge til private kan give natur, liv og glæde

En plantevæg til private er foruden dekorativ også med til at give noget positivt til akustikken og indeklimaet, to fokusområder Sanne og Thomas har haft stort fokus på. Derfor har de blandt andet valgt et helt unikt akustikloft fra Troldtekt. Plantevæggen fungerer også støjabsorberende, men især de mange planters luftrensende og psykiske fordele havde stor betydning. For natur er vigtigt for parret, det fortæller Thomas Hansen:

”For os så giver natur energi. Natur er ligmed frihed, liv og glæde, og derfor har vi haft stort fokus på at få masser af naturlige elementer især udenfor, men også indenfor i form af plantevæggen. Det skaber en unik rød tråd, og vi er helt vilde med den!”

Masser af positiv respons – fra store og små

Det er ikke kun Sanne og Thomas, der nyder godt af plantevæggen, det gør deres gæster, store som små, også.

”Vores køkken-alrum er huset kerne, det er her, at vores gæster opholder sig, når de er på besøg. Derfor er det et rum, vi gerne vil gøre noget ekstraordinært i. Alle er helt vilde med plantevæggen, og vi oplever utrolig meget positiv respons på væggen, både fra store og små.”

Plantevægge til private gennem Natural Greenwalls

Valget af plantevæg faldt på Natural Greenwalls-systemet – og det er der mange gode grunde til, fortæller Thomas Hansen:

”Først og fremmest er Natural Greenwalls kendt for høj kvalitet. Men dernæst var det også vigtigt for os, at vi valgte en dansk producent, som bruger danske, lokale produkter. Det gør det trygt, og vi ved, hvad vi får. Samarbejdet har da også fungeret til UG fra montering til service, så det spiller bare! Skulle vi en dag ønske nye planter i, eller at få fjernet væggen helt, så er det også et system, der er nemt at udskifte planter i, og den eksisterende væg er helt komplet inde bagved. Vi kunne virkelig ikke bede om mere, og vi er super glade!”

Billederne er lånt af Troldtekt: God akustik med elegant design

Jydsk Planteservice står for at passe og pleje plantevæggen

Vil du vide mere om plantevægge? Så kontakt os gerne!

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Dit telefonnr. (skal angives)

  Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)

  Grøn mosvæg med logo,

  Firmalogo i mos

  | Mos, Plantevægge | No Comments
  I hjertet af Aarhus har AccuRanker, kendt for deres topklasse software, sat et unikt præg på deres kontor med lidt hjælp fra danske forhandler Jydsk Planteservice. AccuRanker er stolte af…
  Indendørs plantevæg, kontorbygning,

  Stor grøn væg

  | Plantevægge | No Comments
  NRGI er et af Danmarks største energiselskaber, og de arbejder for et bæredygtigt samfund og en renere planet. Det ønskede de at signalere, når de besøgte deres hovedkvarter. Projekt NRGI…
  kontor med plantevæg,

  Mobile plantevægge til Damstahl

  | Mobile plantevægge | No Comments
  Da Damstahl skulle slå to afdelinger sammen, var medarbejderne meget bekymrede for støjniveauet. Det kunne vores mobile plantevægge dog hjælpe med – og forskellen er til at føle. ”Vi kan…