Skip to main content

Vores plantevægge er produceret, patenteret og udviklet i Danmark – og vi har fundet danske løsninger på alle udfordringer. Det har Jyllands-Posten skrevet lidt om i denne artikel – som du kan læse et udpluk af herunder

Genbrugsmaterialer, grønne produkter, miljøvenligt system og dansk produceret. Hos Natural Greenwalls har vi valgt at have fokus på, at vores system er 100% bæredygtigt – fra inderst til yderst. Derfor har vi ikke gået på kompromis med noget, og vi har fundet bæredygtige og socialt ansvarlige løsninger i hele produktionskæden. Det har Jyllands-Posten valgt at skrive en artikel om, som du kan læse her. 

I artiklen fortæller direktør for Natural Greenwalls, René Lund, blandt andet, at systemet er produceret med fokus på social ansvarlighed, ved at få hjælp af indsatte i Køge Arrest til at klippe filtdutter. En opgave andre formentlig havde valgt at sende til Kina. Han fortæller desuden:

»Vi gør alt for at være bæredygtige. Vores plantekasser er lavet af 100 pct. genbrugsplast, og dele af systemet er desuden lavet af indsatte i Køge Arresthus. På den måde er det lokalt produceret og socialt ansvarligt. Oven i det er systemet designet sådan, at der næsten ikke er noget spild, hverken af vand eller næringsstoffer i form af gødning. Planterne får det, de har brug for, og på den måde går ingen ressourcer til spilde.«

Hvordan fungerer plantevæggen?

I artiklen fortæller René Lund også lidt om, hvordan selve plantevægssystemet fungerer, og hvilke fordele det har at installere en plantevæg fra Natural Greenwalls sammenlignet med andre systemer på markedet.

»Vores plantesystem er 100 pct. vandtæt. Hver plante har sin egen potte, vandreservoir og drypvandingssystem, så man undgår at drukne planterne og samtidig sikrer, at sygdomme ikke spreder sig. Vores system er desuden det eneste, som ikke nødvendigvis kræver vand og afløb tilsluttet, hvilket betyder, at man kan sætte systemet op alle steder.«

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om vores plantevægge, så kan du læse resten af artiklen her:

Men du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os og høre mere. Udfyld blot formularen herunder, så hører du fra os snarest

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Dit telefonnr. (skal angives)

  Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)

  Plantevæg, Elever,

  Roskilde Katedralskole: Plantevæg valgt af eleverne

  | Nyheder | No Comments
  Anna og Sara går på Roskilde Katedralskole, hvor de er medlemmer af miljørådet. De fik til opgave at sætte et visuelt præg, som passede til skolens værdier. Valget faldt på…
  reception, grøn plantevæg, trævæg,

  Plantevægge binder Netto sammen

  | Uncategorized, Uncategorized @da, Unkategorisiert, Events, Nyheder, Nyheder, Mos, Nyheder, Plantevægge | No Comments
  En to etager høj plantevæg på Nettos hovedkontor i Køge skal vise Nettos bæredygtige værdier og binde hovedkontoret sammen med butikkerne.
  Katrine Lee Larsen, Christian Arnstedt,

  Plantevæg hos Løvens Hule-succes, Katrine Lee Larsen/Copenhagen Cartel

  | Nyheder | No Comments
  Løvens Hule deltager Katrine Lee Larsen fra Copenhagen Cartel arbejder på at gøre verden til et bedre sted. Det skal plantevæggen hjælpe med