Skip to main content

Vores plantevægge er produceret, patenteret og udviklet i Danmark – og vi har fundet danske løsninger på alle udfordringer. Det har Jyllands-Posten skrevet lidt om i denne artikel – som du kan læse et udpluk af herunder

Genbrugsmaterialer, grønne produkter, miljøvenligt system og dansk produceret. Hos Natural Greenwalls har vi valgt at have fokus på, at vores system er 100% bæredygtigt – fra inderst til yderst. Derfor har vi ikke gået på kompromis med noget, og vi har fundet bæredygtige og socialt ansvarlige løsninger i hele produktionskæden. Det har Jyllands-Posten valgt at skrive en artikel om, som du kan læse her. 

I artiklen fortæller direktør for Natural Greenwalls, René Lund, blandt andet, at systemet er produceret med fokus på social ansvarlighed, ved at få hjælp af indsatte i Køge Arrest til at klippe filtdutter. En opgave andre formentlig havde valgt at sende til Kina. Han fortæller desuden:

»Vi gør alt for at være bæredygtige. Vores plantekasser er lavet af 100 pct. genbrugsplast, og dele af systemet er desuden lavet af indsatte i Køge Arresthus. På den måde er det lokalt produceret og socialt ansvarligt. Oven i det er systemet designet sådan, at der næsten ikke er noget spild, hverken af vand eller næringsstoffer i form af gødning. Planterne får det, de har brug for, og på den måde går ingen ressourcer til spilde.«

Hvordan fungerer plantevæggen?

I artiklen fortæller René Lund også lidt om, hvordan selve plantevægssystemet fungerer, og hvilke fordele det har at installere en plantevæg fra Natural Greenwalls sammenlignet med andre systemer på markedet.

»Vores plantesystem er 100 pct. vandtæt. Hver plante har sin egen potte, vandreservoir og drypvandingssystem, så man undgår at drukne planterne og samtidig sikrer, at sygdomme ikke spreder sig. Vores system er desuden det eneste, som ikke nødvendigvis kræver vand og afløb tilsluttet, hvilket betyder, at man kan sætte systemet op alle steder.«

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om vores plantevægge, så kan du læse resten af artiklen her:

Men du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os og høre mere. Udfyld blot formularen herunder, så hører du fra os snarest

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Dit telefonnr. (skal angives)

  Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)

  Grøn mosvæg med logo,

  Firmalogo i mos

  | Mos, Plantevægge | No Comments
  I hjertet af Aarhus har AccuRanker, kendt for deres topklasse software, sat et unikt præg på deres kontor med lidt hjælp fra danske forhandler Jydsk Planteservice. AccuRanker er stolte af…
  Indendørs plantevæg, kontorbygning,

  Stor grøn væg

  | Plantevægge | No Comments
  NRGI er et af Danmarks største energiselskaber, og de arbejder for et bæredygtigt samfund og en renere planet. Det ønskede de at signalere, når de besøgte deres hovedkvarter. Projekt NRGI…
  kontor med plantevæg,

  Mobile plantevægge til Damstahl

  | Mobile plantevægge | No Comments
  Da Damstahl skulle slå to afdelinger sammen, var medarbejderne meget bekymrede for støjniveauet. Det kunne vores mobile plantevægge dog hjælpe med – og forskellen er til at føle. ”Vi kan…