Haderslev Wellnesshus: ”Grøn signalerer wellness”

By 18. december 2019februar 18th, 2020Nyheder
plantevægge, Sofa, haderslev wellnesshus, jultræ,

Haderslev Wellnesshus er fyldt med oplevelser til krop og sjæl – og det skal være tydeligt, fra det sekund du træder ind, og derfor ville de gerne have en plantevæg til at byde kunderne velkommen.

Når du har besøgt Haderslev Wellnesshus så skal du gå ud af døren gladere og med en positiv oplevelse – uanset hvilken af huset 16 behandlere, du har været os. Du skal mærke wellness i hele huset, og derfor ville de have en plantevæg i receptionen. Det fortæller ejer af Haderslev Wellnesshus, Henrik Møller:

”Plantevæggen bryder det ”normale”, giver liv og skaber et bedre indeklima. Det er noget anderledes og unikt, men samtidig er det også med til at skabe en god ro i receptionen, hvor alle vores kunder kommer. Grøn signalerer wellness, så det er helt perfekt med en plantevæg, og jeg er rigtigt godt tilfreds!”

Plantevæggen starter en samtale

Plantevæggen er det første, du ser, når du træder ind i Haderslev Wellnesshus, og det er helt bevidst. Plantevæggen starter nemlig en samtale og er starten på en god og tæt dialog med kunderne. Det fortæller Henrik Møller:

”Vi får meget positiv feedback fra vores kunder. Der er rigtig mange, der tror, at det er plastik planter først, fordi den er så flot, og så bliver de meget overrasket, når vi fortæller, at det er levende planter. Det er en god fortælling for os at have, og det er begyndelsen på en rigtig god snak med kunderne.”

Haderslev Wellnesshus er ligmed high-end produkter

Kvaliteten må der ikke gås på kompromis med i Haderslev Wellnesshus – hverken når det kommer til de forskellige ansatte, produkter der sælges eller materialer, der bruges i huset. Derfor faldt valget på Natural Greenwalls, som udover at være høj kvalitet også er lokalt produceret:

”Helhedsindtrykket hos os er vigtigt. Vi har high-end produkter og behandlinger, og det skal afspejles hele vejen igennem, så naturligvis også i valget af plantevæg. Vi havde ikke valgt Natural Greenwalls, hvis det ikke var dansk produceret og udviklet,” fortæller Henrik Møller.

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Din besked

  Pudemos, Trustzone logo,

  TRUSTZONE: Natur vs. teknologi

  | Mos, Nyheder | No Comments
  TRUSTZONE arbejder med IT-sikkerhed – men det er ikke kun den digitale verden, de passer på, det er også naturen. En del af strategien hos TRUSTZONE er at tænke bæredygtigt…
  Mæsvæg med logo,

  Mos Mosh-væg

  | Mos, Nyheder | No Comments
  Mos Mosh har et helt særligt design, som skal skinne igennem alt, de laver. Det er blandt andet et unikt visuelt farveunivers i deres butik, webshop og sociale medier, som…
  Dentsu Aegis Network, Rensdyr mos, Mosvæg, kontormiljø,

  Dentsu Aegis Network – Mosvæg

  | Mos | No Comments
  Hos Dentsu Aegis Network er de innovative, skiller sig ud og gør tingene anderledes. Derfor ville de gerne have en stor grøn mosvæg som blikfang.