Skip to main content

Haderslev Wellnesshus er fyldt med oplevelser til krop og sjæl – og det skal være tydeligt, fra det sekund du træder ind, og derfor ville de gerne have en plantevæg til at byde kunderne velkommen.

Når du har besøgt Haderslev Wellnesshus så skal du gå ud af døren gladere og med en positiv oplevelse – uanset hvilken af huset 16 behandlere, du har været os. Du skal mærke wellness i hele huset, og derfor ville de have en plantevæg i receptionen. Det fortæller ejer af Haderslev Wellnesshus, Henrik Møller:

”Plantevæggen bryder det ”normale”, giver liv og skaber et bedre indeklima. Det er noget anderledes og unikt, men samtidig er det også med til at skabe en god ro i receptionen, hvor alle vores kunder kommer. Grøn signalerer wellness, så det er helt perfekt med en plantevæg, og jeg er rigtigt godt tilfreds!”

Plantevæggen starter en samtale

Plantevæggen er det første, du ser, når du træder ind i Haderslev Wellnesshus, og det er helt bevidst. Plantevæggen starter nemlig en samtale og er starten på en god og tæt dialog med kunderne. Det fortæller Henrik Møller:

”Vi får meget positiv feedback fra vores kunder. Der er rigtig mange, der tror, at det er plastik planter først, fordi den er så flot, og så bliver de meget overrasket, når vi fortæller, at det er levende planter. Det er en god fortælling for os at have, og det er begyndelsen på en rigtig god snak med kunderne.”

Haderslev Wellnesshus er ligmed high-end produkter

Kvaliteten må der ikke gås på kompromis med i Haderslev Wellnesshus – hverken når det kommer til de forskellige ansatte, produkter der sælges eller materialer, der bruges i huset. Derfor faldt valget på Natural Greenwalls, som udover at være høj kvalitet også er lokalt produceret:

”Helhedsindtrykket hos os er vigtigt. Vi har high-end produkter og behandlinger, og det skal afspejles hele vejen igennem, så naturligvis også i valget af plantevæg. Vi havde ikke valgt Natural Greenwalls, hvis det ikke var dansk produceret og udviklet,” fortæller Henrik Møller.

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Dit telefonnr. (skal angives)

  Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)

  Gazelle pris, Plantevæg, Natural Greenwalls,

  Gazelleprisen 2021

  | Nyheder | No Comments
  Hos Natural Greenwalls er vi meget stolte af igen at have modtaget Gazelleprisen - nu for andet år i træk. Grønt er stadig efterspurgt
  loungeområde, plantevæg, grønne planter,

  Plantevægge og plantesøjler til pK Chemicals

  | Plantevægge | No Comments
  Det er måske, bare noget vi føler, men vi synes, at vi kan dufte plantevæggene. De ser flotte ud og rummene virker friske. Det er dejligt!” Hos pK Chemicals hænger…
  Pudemos i rammer, g-line,

  Sam Partner: Moscirkel giver friskhed til rummet

  | Mos, Nyheder | No Comments
  Sam Partner har fået en af vores nye moscirkler. Den er de meget glade for. "Det er en smuk dekorativ løsning"