Skip to main content

Gazelle for andet år i træk

Vi er meget stolte af, at vi igen er blevet udnævnt Børsen Gazelle – nu for andet år i træk! Vi har de sidste fire år mere end fordoblet vores omsætning takket være danske produkter i topkvalitet, hårdt arbejde og en øget efterspørgsel på grønne produkter.

Gazelle 2021, Børsen Gazelle,

Gazelle 2021

Grønne produkter og løsninger er i stor efterspørgsel – og det har vi heldigvis været dygtige til at hjælpe med. I 2021 har der igen været meget interesse for vores plantevægge, plantesøjler og mosvægge – og det er blevet til mange spændende projekter det seneste år. Derfor er vi meget stolte af, at vi i igen i år er kåret til Børsen Gazelle, som én af kun 1958 danske virksomheder.

Vores plantevægge og plantesøjler er 100% dansk produceret og lavet af genbrugsmaterialer, og derfor har vi ikke haft leveringsudfordringer eller andre problemer. Vi har tværtimod kunne møde vores kunders behov med hurtig levering og realisering af deres grønne idéer.

Vi har samtidigt kunne dokumentere både effekten af vores løsninger på indeklimaet, og de bæredygtige elementer bag. Det har også været et øget fokus fra vores kunder det seneste år, og forhåbentlig bliver det også ved med at være det.

Nye grønne projekter i 2021

I 2021 har vi haft fornøjelsen af flere flotte projekter i en lang række virksomheder i Danmark og udlandet. Især vores plantesøjler har været meget efterspurgt, fordi de både kan hænge for sig fra loftet, etableres rundt om eksisterende søjler eller stå frit på gulvet. Men vi har også lavet mange andre løsninger.

Plantesøjle og vægge

Vi har eksempelvis installeret seks plantevægge og seks plantesøjler hos pK Chemicals. ”En investering i grønne løsninger og bedre indeklima,” fortæller deres CCO, Henrik Fuglsang, blandt andet. Det kan du læse mere om her

Moscirkler

Vi har også fået nye produkter – eksempelvis smukke moscirkler, som nu hænger hos blandt andre Sam Partner. ”En smuk dekorativ løsning, der giver en friskhed til rummet,” udtaler CEO Michael Duus her

Plantevæg

Og så har vi været på besøg hos Løvens Hule succes, Katrine Lee Larsen fra Copenhagen Cartel, og hængt to plantevægge op. Læs hele interviewet med hende, og bliv klogere på, hvordan planter er en vigtig del af hendes arbejdsplads, her

Grønne drømme og ambitioner for fremtiden

Vi håber naturligvis, at vi om ét år igen står med en ny Gazelle i hånden. Vi har nemlig store grønne drømme om fremtiden, hvor efterspørgslen efter grønne og danske produkter forhåbentligt fortsætter med at stige. Vi er i hvert fald klar.

Tusind tak for støtten til alle vores dygtige medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere, leverandører og ikke mindst forhandlere i Danmark og udlandet!

Hvad er Gazelleprisen?

Hvert år hylder Dagbladet Børsen de danske virksomheder, som har haft en exceptionel hurtig vækst, i form af en Gazellepris. For at blive en ”Gazelle”-virksomhed, skal virksomheden leve op til en række faktorer. De er:

  • Virksomheden skal minimum have offentliggjort fire regnskaber
  • Hvert af de seneste fire regnskabsår skal være med vækst i omsætningen og/eller bruttoresultatet
  • Virksomheden skal have minimum 1 million kroner i omsætning eller 0,5 millioner kroner i bruttoresultat
  • Omsætningen og/eller bruttoresultatet skal minimum være fordoblet i løbet af de seneste fire år.

Kontakt

Ring eller skriv gerne hvis du har spørgsmål...

René Lund, Gazelle pris, Plantevæg, Gazelleprisen 2020

René Lund | CEO / Sales Manager
[email protected]  / +45 40 20 85 92 

Vi har 3 Showrooms i DK, og kunder over hele landet, så vi kan også mødes et sted. Så kan du se vores løsninger fysisk.


Kontakt os
Gazelle 2021, Børsen Gazelle,