Skip to main content

Det danske plantevægsfirma Natural Greenwalls har gennem de seneste år oplevet massiv vækst i det danske og europæiske marked, men nu blomstre de også op i Australien med deres danske plantevægge

Hvad der startede med et lille grønt frø bliver nu til et eventyr i Australien. Det danske plantevægsfirma Natural Greenwalls har på kort tid etableret sig som den foretrukne leverandør af plantevægge i Danmark, fået vækst i Europa – og nu går turen til Australien.

Det er dog ikke, fordi Natural Greenwalls har gjort noget aktivt, for at komme ind på markedet – deres brand er kommet dem i forkøbet. I maj blev de kontaktet af en australsk planteekspert, der ledte efter et plantevægssystem til at slå hul på det australske marked, og efter intens søgning globalt faldt valget altså på Natural Greenwalls. Det fortæller direktør i Natural Greenwalls, René Lund:

”Vores fokus har egentlig været at udvide i Europa, og derfor har vi lavet masser af professionelt materiale på flere forskellige sprog. Det har spredt sig til Australien, og er nu blevet til en forhandleraftale og en kontrakt på de første 100 kvm. plantevæg.”

Dansk fra vugge til grav

I dag har Natural Greenwalls plantevægge hos blandt andre Google, Netto, Mærsk og over 100 andre kunder i alle størrelser fra 2 til 250 kvm og fra 1 til 30 meter høje vægge fordelt i 16 lande. Med andre ord: Der er vækst i plantevæggene:

”Inden for de sidste par år er efterspørgslen på plantevægge generelt steget markant – og det er blevet et krav, at plantevæggene er bæredygtige og miljøvenlige. Vores system er dansk udviklet, produceret og patenteret, så kvaliteten er helt i top fra vugge til grav. Når vi præsenterer vores plantevægge ude i verden, oplever vi, at danske produkter generelt er meget velanset, og det baner hurtigt vejen for os i mange lande,” siger René Lund.

Fokus på kvalitet over kvantitet

Selvom det går hurtigt på markedet og efterspørgslen er stor, så er der ikke fokus på at udvide til flere lande for enhver pris, pointerer René Lund. Natural Greenwalls’ plantevægge er nemlig kendetegnet ved at være i højeste kvalitet, og det må der ikke gåes på kompromis med.

”Vi har sagt nej til flere interesserede forhandlere, fordi vi ikke mente, de kunne leve op til vores kvalitetskrav. Det er selvfølgelig aldrig nemt at sige nej til penge, men det er en vigtig del af vores strategi, hvis vi skal lykkedes på sigt. Det går meget hurtigere at ødelægge et godt brand, end det gør at bygge det op igen. Derfor har vi fokus på kvalitet over kvantitet, i alt vi gør: Fra forhandlere til materiale vi bruger,” fortæller René Lund.

Projekter. Væg med planter i 3 etager. Væggen er brudt af 2 vinduer, 1 dør og 1 tv-skærm.

Vil du høre mere om vores danske plantevægge, eller vil du have en plantevæg hjemme hos dig selv eller til erhverv? Så kontakt os gerne herunder

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Dit telefonnr. (skal angives)

  Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)

  kontor med plantevæg,

  Mobile plantevægge til Damstahl

  | Mobile plantevægge | No Comments
  Da Damstahl skulle slå to afdelinger sammen, var medarbejderne meget bekymrede for støjniveauet. Det kunne vores mobile plantevægge dog hjælpe med – og forskellen er til at føle. ”Vi kan…
  Bank, Indendørs plantesøjle,

  6 meter indendørs plantesøjle

  | Plantesøjler | No Comments
  Hos Nordea i Aarhus har vi hjulpet med at bringe naturen indenfor, uden det fylder alt for meget. Løsningen var at bygge vores plantesøjle rundt om en eksisterende søjle på…
  Hässelby Blommor, Växtvägger,

  Ny agent i Sverige

  | Nyheder | No Comments
  Hässelby Blommor har mere end 100 års erfaring med grønne løsninger. De har besluttet at sælge Natural Greenwalls produkter - det en succes!