Skip to main content

En to etager høj plantevæg på Nettos hovedkontor i Køge skal vise Nettos bæredygtige værdier og binde hovedkontoret sammen med butikkerne. Det siger Senior HR Business Partner Mette Berantzino, som også fortæller, at reaktionerne i hele huset har været meget positive

Netto forsøger hele tiden at tænke endnu mere bæredygtigt. Senest ved at teste klimamærkning på fødevarer. For at symbolisere alle de bæredygtige tiltag Netto tager, har de valgt at installere plantevægge i otte udvalgte butikker – inklusiv butik nummer 500 og Nettos første helt bæredygtige butik i Horsens – og nu også på deres hovedkontor.

”Det binder hovedkontoret sammen med butikkerne,” fortæller Mette Berantzino, som er Senior HR Business Partner i Netto – og forklarer:

”Den nye plantevæg på hovedkontoret i Køge er helt i tråd med vores fokus på det grønne og bæredygtighed. Plantevæggen symboliserer de rigtige værdier, den er lavet af bæredygtige materialer, og så skaber den en samhørighed mellem hovedkontoret og butikkerne. Så den passer rigtigt godt ind.”

planter, philodendron, blomstervæg,

Plantevæggen tiltrækker opmærksomhed

Når du træder ind ad døren på Nettos hovedkontor i Køge, falder dit blik som det første på den to etagers høje plantevæg med over 300 planter. Den gror fra gulvet i stuen til loftet på 2. sal, og binder huset sammen. Mette Berantzino fortæller også, at det ikke kun er hende, der er begejstret for plantevæggen:

”Den er så fin! Lige når man kommer ind og løfter blikket, så er den der. Det giver rigtig mange reaktioner. Vores besøgende og medarbejdere er meget glade for den, især fordi den gennembryder etagerne, så man kan stå og kigge på den hele vejen op eller ned. Vi er faktisk så glade for den, at vi er begyndt at bruge den som baggrund til vores personalekort.”

reception, plantevæg, Netto,

God rådgivning og godt samarbejde giver det bedste resultat

Oprindeligt var planen, at plantevæggen kun skulle hænge i stueetagen. Men allerede da vi hos Natural Greenwalls besøgte hovedkontoret første gang, så vi mulighederne for at lave noget endnu mere imponerende. Ved at lade plantevæggen vokse gennem etagerne, kunne Netto igen få den grønne og bæredygtige tråd i huset, som går igennem Netto på alle leder og kanter. Fra varerne, til butikkerne og til hovedkontoret.

Både før, under og efter har samarbejdet da også fungeret rigtigt godt, fortæller Mette Berantzono:

”Det var rigtigt godt set af Natural Greenwalls, at plantevæggen kunne vokse fra gulv til loft, og vi er meget glade for det samarbejde, vi har haft med dem. De gartnere, som laver planteservice og plejer plantevæggen nu, er også rigtige dygtige, og de er meget diskrete, hvilket vi sætter stor pris på især under corona.”

blå stole, plantevæg, trævæg,

Plantevægge hos Netto

Vores plantevægge hænger foruden på hovedkontoret i Køge i følgende Netto butikker:

 • 1799 København V, Constantin Hansens Gade 2
 • 2100 København Ø, Lyngbyvej 34
 • 2300 København S, Kongelundsvej 49
 • 3100 Hornbæk, Sauntevej 1
 • 4050 Skibby, Hovedgaden 50B
 • 4760 Vordingborg, Ugledigevej 156
 • 8700 Horsens, Rosenkrantzvej, Bygholm Bakker 3
 • 8240 Risskov, Frijsenborgvej 5

Ønsker du at blive endnu klogere på plantevægge? Så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest.

  Dit navn (skal angives)

  Din E-Mail (skal angives)

  Dit telefonnr. (skal angives)

  Din besked (beskriv gerne hvad I ønsker)

  Grøn mosvæg med logo,

  Firmalogo i mos

  | Mos, Plantevægge | No Comments
  I hjertet af Aarhus har AccuRanker, kendt for deres topklasse software, sat et unikt præg på deres kontor med lidt hjælp fra danske forhandler Jydsk Planteservice. AccuRanker er stolte af…
  Indendørs plantevæg, kontorbygning,

  Stor grøn væg

  | Plantevægge | No Comments
  NRGI er et af Danmarks største energiselskaber, og de arbejder for et bæredygtigt samfund og en renere planet. Det ønskede de at signalere, når de besøgte deres hovedkvarter. Projekt NRGI…
  kontor med plantevæg,

  Mobile plantevægge til Damstahl

  | Mobile plantevægge | No Comments
  Da Damstahl skulle slå to afdelinger sammen, var medarbejderne meget bekymrede for støjniveauet. Det kunne vores mobile plantevægge dog hjælpe med – og forskellen er til at føle. ”Vi kan…